MA Iserlohn - MA programmer i Iserlohn - MA Iserlohn

MA Iserlohn - MA programmer i Iserlohn - MA Iserlohn

Kandidat

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Iserlohn er en af ​​de største befolkede byer i Nordrhein-Westfalen, Tyskland. Det har omkring 100.000 indbyggere. Byen har to universiteter for anvendte videnskaber.

MA Iserlohn - Tag din MA i Iserlohn. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of International Sport

University of Applied Sciences Europe
på universitet Fuldtid 4 semestre March 2019 Tyskland Hamburg Berlin Region Iserlohn + 2 mere

University of Applied Sciences Europe du endda muligheden for aktivt at forme dine studier og din karrierevej. Afhængigt af dine personlige karrieremål vælger du dine egne specialer og vælger fra en række tværfaglige fag. En speciel executive uddannelse og certifikat kvalificerer dig optimalt til fremtidige ledelsesopgaver. De programmer, der undervises på vores universitet, omfatter også praktiske projekter med de bedste forretningspartnere og valgfrie landsture (for eksempel til Silicon Valley), som vil forberede dig perfekt til morgendagens jobmarked. [+]

Sportslige og store begivenheder kan være ganske følelsesmæssigt påvirket. Sporten

På University of Applied Sciences Europe uddanner vi vores elever fra dag ét til at blive ledere inden for sport, begivenhed og marketing ledelse. Du kan se frem til specielle højdepunkter, såsom seminarer og projekter med partnere fra erhvervsliv, sport og akademi. Derudover kan dette kandidatuddannelse nemt kombineres med et andet job, da vores foredrag finder sted mellem onsdag eftermiddag og lørdag aften.

Det valgfrie semester i udlandet på Real Madrid Graduate School (Universidad Europea de Madrid) giver dig en komplementær MBA-grad uden at miste tid og giver dig et up-close kig på en af ​​de mest succesrige fodboldklubber i verden. Bortset fra den internationale profil er det uformelle miljø perfekt til at etablere kontakter til at planlægge og bestemme din fremtidige vej.... [-]