MA Paderborn - MA programmer i Paderborn - MA Paderborn

MA Paderborn - MA programmer i Paderborn - MA Paderborn

Kandidat

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Paderborn er en by i delstaten Nordrhein-Westfalen, Tyskland. Det er hovedstaden i Paderborn distriktet. Den huser mange af Tysklands industrivirksomheder samt informationsteknologi selskaber. Den ældste og største universitet i byen er universitetet i Paderborn.

MA Paderborn - Tag din MA i Paderborn. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mastercard Indkøb Og Logistikstyring

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
på universitet Fuldtid 31 måneder October 2018 Tyskland Paderborn

Det program for masteruddannelse Indkøbs-og Logistik Management * med den grad "Master of Arts" (MA) forbereder de studerende godt, før det [+]

Deltidsansatte undersøgelser for en Master of Arts

Den kandidatuddannelserne Indkøb og Logistik Management * Med Graden "Master of Arts" (MA) forbereder de studerende godt før det, i både nationalt og internationalt selskaber ansvarlige udøvende funktion på området opfatter indkøb og logistik. Uddybe din eksisterende forretning uddannelse og supplere de studerende fagspecifikke, metodisk fuld løn som praxistauglichem viden. Dette er endnu vigtigere senere Fordi De fortjener at vigtige rolle som en tværfaglig sammenhæng i ledelsen af virksomheder. Til dette De kræver et holistisk syn på forretningsmæssige beslutninger, De udvikler gennem kandidatuddannelsen. Denne holistiske kvalifikation er i stigende grad efterspørges på arbejdsmarkedet og Former for vigtigt grundlag for læring på jobbet. * I øjeblikket i akkrediteringsprocessen... [-]