MA Leipzig - MA programmer i Leipzig - MA Leipzig

MA Leipzig - MA programmer i Leipzig - MA Leipzig

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Med over 500.000 indbyggere, er Leipzig et byområde beliggende i det centrale Tyskland i delstaten Sachsen. Det er hjemsted for Leipzig-universitetet i Leipzig University of Applied Sciences, og andre højere læreanstalter.

MA Leipzig - Tag din MA i Leipzig. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Beherske Nye Medier Journalistik (ma)

Leipzig School of Media
på universitet Deltid 4 semestre October 2018 Tyskland Leipzig

Erhvervsmæssig studier med fokus på digital journalistik, på tværs af medieindhold produktion og media management [+]

Erhvervsmæssig studier med fokus på digital journalistik, på tværs af medieindhold produktion og media management

Fremtiden for journalistik er digital. I de oplysninger verden af ​​i dag, er det mediekategorierne print, tv og radio og online bliver stadig tættere sammen. Nogen der har succes i et par år som journalist - hvad enten som freelance eller som en personale-editor - ønsker at arbejde, derfor kræver en bred vifte af færdigheder og kompetencer. Medier beslutningstagere skal beherske den cross-media produktion og multimedie forarbejdning af indhold, der kan kommunikere på tværs af alle kanaler og har viden inden for medier, ledelse medier og medieteknologi. Alt dette er baseret på den klassiske journalistiske håndværk, som bygger mere end nogensinde på den metodiske forskning, på brugerorienterede oprettelse af indhold i alle former for repræsentation og på den grundlæggende medier etik og medielov viden. I europæisk netværksbaseret kursus New Media Journalistik der tages hensyn til alle disse krav. Den deltid kandidatuddannelse giver deltagerne på denne måde konkrete perspektiver til at forme moderne journalistik og håndtere digitale forandring medier.... [-]


Master Virksomhedernes Medier (MA)

Leipzig School of Media
på universitet Deltid 3 semestre October 2018 Tyskland Leipzig

Erhvervsmæssig studier med fokus på virksomhedernes kommunikation, markedsføring og PR [+]

Erhvervsmæssig studier med fokus på virksomhedernes kommunikation, markedsføring og PR

Website og corporate blog, kunde magasin og sociale medier, trykte annoncer og online bannere - corporate kommunikation, public relations og marketing i dag er så forskellige og komplekse arbejdsområder. For at tiltrække sig opmærksomhed fra kunder og forbrugere, til at etablere deres eget mærke med succes og opbygge langvarige kundeforhold, virksomheder og andre organisationer har brug for at koordinere alle deres kommunikationsaktiviteter på hinanden. Aktiviteterne i virksomhedernes publicering og de klassiske public relations kræver en konsekvent indhold markedsføring strategi, der ideelt set bruger midlerne til brand historiefortælling. Kunderne kan blive behandlet på denne måde på forskellige berøringspunkter og ledsaget af hele deres kunde rejse. Kurset Corporate Media (tidligere Corporate Publishing) i Leipzig Medie- (LSoM) giver fagfolk inden for kommunikation og marketing afdelinger inden tre semestre de nødvendige færdigheder til at imødekomme disse udfordringer i en alder af digitalisering.... [-]