MA Tyskland Online - MA programmer i Tyskland Online - MA Tyskland Online

MA Tyskland Online - MA programmer i Tyskland Online - MA Tyskland Online

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

MA Tyskland Online - Tag din MA i Tyskland Online. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts Kreativ Retning - Lederskab I Forbindelse Med Kreative Processer

Diploma University of Applied Sciences
Online Deltid 5 semestre April 2018 Tyskland Tyskland Online

Kandidatuddannelsen Creative Direction - ledelse i forbindelse med kreative processer (MA) er rettet mod mennesker med en første grad i form af bachelor eller diplom, der ønsker siden af ​​hende erhverv eller anden måde, herunder familiemæssige forpligtelser erhverve en anden grad. [+]

Den Specialized Degree Creative Direction - ledelse i forbindelse med kreative processer (MA) rettet mod folk med en første grad i form af bachelor eller diplom, der ønsker siden af ​​hende erhverv eller anden måde, herunder familiemæssige forpligtelser erhverve en anden grad. Kandidatuddannelsen er tænkt som en sammenhængende program primært til kandidater af bacheloruddannelsen Grafisk design DIPLOM Hochschule der får en omfattende Designere uddannelse fra bachelor til kandidatgrad. Desuden udtrykkeligt rettet designere og designere med grader fra andre universiteter, der søger en kandidatgrad til deres faglige og tværfaglige yderligere kvalificering.

Den fjernundervisning forbereder de studerende til lederstillinger i design, medier og erhvervslivet. Den er designet til ekspansion, konsolidering og specialisering af af design og ledelse og ledelsesopgaver inden for aktiviteten af ​​grafisk design og kreativ produktion.... [-]


Master Of Arts økonomi Og Jura, Ledelsesfokus

Diploma University of Applied Sciences
Online Deltid 5 semestre April 2018 Tyskland Tyskland Online

Kandidatuddannelsen Economics and Law med fokus på ledelse rettet mod folk med en første grad i form af bachelor eller diplom, for eksempel til kandidater af bacheloruddannelsen Business Administration (BA) af eksamensbeviset. Fjernundervisning giver specialisering og uddybning international orientering for en international business management. [+]

Den Kandidatuddannelsen Business and Law med ledelsesfokus rettet mod personer med en første grad i form af bachelor eller diplom, for eksempel til kandidater af bacheloruddannelsen Business Administration (BA) af eksamensbeviset. den fjernundervisning muliggør specialisering og uddybning international orientering for en international business management.

Master Program i Business and Law er hovedsagelig som virtuel læring afstand med interaktiv online foredrag udføres på lørdage. Testene af master fjernundervisning kan gemmes til den landsdækkende studiecentre Diploma. er den normale periode 5 semester.

Ekstra erhvervsmæssig kandidatuddannelsen Economics og Law

Fjernundervisning økonomi og jura med fokus på ledelse giver en efteruddannelse for MBA og erhvervsret, Hvilket fører til en akademisk kandidatgrad. Med hensyn til international orientering findes i denne fjernundervisning både økonomisk og juridisk indhold som en generel basis i betragtning. En specialisering og faglig specialisering tilbyder de valgfrie områder: Event management, finansielle tjenesteydelser, skat og revision samt turisme og hotel management. Den integrerede visning og netværksbaseret visning af funktioner og processer i erhvervslivet og virksomheden, er inter-funktionelle og tværfaglige tilgange samt det internationale perspektiv konsekvent ses som et vejledende princip.... [-]


Master Of Arts Og Erhvervsret, Erhvervsjura Fokus

Diploma University of Applied Sciences
Online Deltid 5 semestre April 2018 Tyskland Tyskland Online

Kandidatuddannelsen Economics and Law med fokus på Business Law er rettet mod mennesker med en første grad i form af bachelor eller diplom, for eksempel til kandidater af bacheloruddannelsen Business Law (LL.B.) af eksamensbeviset. Fjernundervisning muliggør yderligere faglig udvikling og specialisering med en professionel perspektiv på international business management. [+]

Den Kandidatuddannelsen Business and Law med Focus Business Law rettet mod personer med en første grad i form af bachelor eller diplom, for eksempel til kandidater af bacheloruddannelsen Business Law (LL.B.) eksamensbeviset. den fjernundervisning muliggør yderligere faglig udvikling og specialisering med en professionel perspektiv på international business management.

Studienævnet Business and Law med fokus på business lov er som virtuel læring afstand med interaktiv online foredrag skabt for at tilbyde særlige fagfolk den bedst mulige placering uafhængighed. Testene i løbet af kandidatuddannelsen kan lagres i de mange studiecentre af eksamensbeviset.

er den normale periode 5 semester.... [-]