MA Chelmsford - MA programmer i Chelmsford - MA Chelmsford

MA Chelmsford - MA programmer i Chelmsford - MA Chelmsford

Kandidat

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Chelmsford er hjemby for John Dee, berømt Elizabethan filosof og videnskabsmand. Det er hjemsted for to videregående uddannelsesinstitutioner med en bred vifte af akademiske, erhvervsskoler og faglige programmer.

MA Chelmsford - Tag din MA i Chelmsford. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Kandidat Det Forenede Kongerige Chelmsford. Prøv vores kategori MA Det Forenede Kongerige i stedet.

Search for similar programs here