MA Norwich - MA programmer i Norwich - MA Norwich

MA Norwich - MA programmer i Norwich - MA Norwich

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Norwich var blandt fire finalister til den prestigefyldte titel af britiske Kulturby i 2010, og i 2012 blev det Englands første UNESCO City of Literature. Der er også forskellige videregående uddannelser faciliteter.

MA Norwich - Tag din MA i Norwich. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma Mode

Norwich University of the Arts
på universitet Fuldtid August 2018 Det Forenede Kongerige Norwich

Opnåelse af innovation i moderne modedesign kræver kreativitet drevet af teknisk ekspertise.Den MA Fashion på NUCA understreger den stærke indbyrdes afhængighed mellem kreative færdigheder, håndværk [+]

MA Fashion

Opnåelse af innovation i moderne modedesign kræver kreativitet drevet af teknisk ekspertise. Den MA Fashion på NUCA understreger den stærke indbyrdes afhængighed mellem kreative færdigheder, håndværk teknik, opmærksomhed på detaljer og raffinement.

Med fokus på at forberede dig både intellektuelt og fagligt for beskæftigelsen, støtter kurset studerende, der ønsker at blive ledere i deres valgte område inden for de kreative industrier. Den MA kursus hold opfordre eleverne til at mestre traditionelle færdigheder og couture teknikker samtidig udvikle innovative, konstruktionsprincipper. En grundig forståelse af tekniske færdigheder, såsom mønster skæring, skræddersyede skrædderi, haute couture, draperinger, beklædning byggeri og hånd og maskine finish teknikker er kendetegnende for denne professionelt fokuseret grad, der svarer til kravene til industrien.... [-]


Ma Kommunikation Design

Norwich University of the Arts
på universitet Fuldtid August 2018 Det Forenede Kongerige Norwich

Kommunikation Design berører alle aspekter af det 21. århundredes liv.Det er af fundamental betydning for den måde, vi relaterer til hinanden og vores miljø [+]

MA Kommunikation Design

Kommunikation Design berører alle aspekter af det 21. århundredes liv. Det er af afgørende betydning for den måde vi forholder os til hinanden og vores miljø.

Ideerne drevet, vil industrien fokuseret kursus støtte din intellektuelle nysgerrighed og udstyre dig med de relevante færdigheder til at blive en fremragende læge i det internationale design-community. NUCA har etableret et godt ry for styrken af sin grafiske og kommunikation design ekspertise. Kandidater finde deres NUCA legitimationsoplysninger er meget attraktive for potentielle arbejdsgivere og mange tidligere studerende have positioner i førende designbureauer.

Denne MA vil udfordre dig til at reflektere over din eksisterende praksis og skubbe dine ideer, som du fordyber dig i den aktuelle forskning og udvikling inden for sektoren.Arbejde sammen med videnskabelige medarbejdere, du vil blive støttet til at løse de faglige, teoretiske, etiske, tekniske, begrebsmæssige og visuelle aspekter af design. Tegning på vores store industri standard ressourcer, du kan arbejde på områder som, billedskabende, typografi, webdesign, emballage og information design. Idéer generation og eksperimenter, problemløsning og refleksion er centrale færdigheder, som vil blive næret hele dette program. ... [-]