MA Chatham - MA programmer i Chatham - MA Chatham

MA Chatham - MA programmer i Chatham - MA Chatham

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Chatham ligger i Kent, så de fleste af borgerne går til Mid-Kent College og University College for Creative Arts (tidligere Kent Institute of Art & Design). Men ingen af ​​disse er placeret direkte i Chatham.

MA Chatham - Tag din MA i Chatham. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Kandidat Det Forenede Kongerige Chatham. Prøv vores kategori MA Det Forenede Kongerige i stedet.

Search for similar programs here