MA Oxfordshire - MA programmer i Oxfordshire - MA Oxfordshire

MA Oxfordshire - MA programmer i Oxfordshire - MA Oxfordshire

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Oxfordshire er amtet i Oxford. Med Oxford er den vigtigste pædagogiske center, er der kun én college i Oxfordshire, der ikke er placeret direkte i Oxford selv, men i Banbury.

MA Oxfordshire - Tag din MA i Oxfordshire. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma Offentlige Historie

Ruskin College
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Oxford + 1 mere

Kurset dækker rolle historie i det offentlige rum: museer, dokumentarfilm, monumenter, foredrag, guidede ture og lokale arrangementer er blot nogle af de ting, der udgør Public History. Den undersøger også forholdet mellem historie og politik, og den magtfulde indflydelse historie på det moderne samfund. [+]

Dette er en et-årig fuld tid eller to år på deltid postgraduat kursus.

Det henvender sig til studerende med en passion for historie, men ikke nødvendigvis kræver en bachelor-grad i emnet.

Kurset dækker rolle historie i det offentlige rum: museer, dokumentarfilm, monumenter, foredrag, guidede ture og lokale arrangementer er blot nogle af de ting, der udgør Public History. Den undersøger også forholdet mellem historie og politik, og den magtfulde indflydelse historie på det moderne samfund.

Hvad vil jeg studere PÅ KURSET?

Der lægges vægt på studerende, der bruger kursus begreber til at udvikle deres egne interesser. Studerende skriver en portefølje på ni værker (herunder stykker af offentlige historie) og en afhandling, eller producere en større stykke af den offentlige historie som et alternativ. Gennem studerende opfordres til at forfølge deres egne interesser og for at forberede deres arbejde til offentliggørelse og præsentation. ... [-]


Ma International Arbejdskraft Og Faglige Undersøgelser (iltus)

Ruskin College
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Oxford + 1 mere

Labour bevægelser verden over ses som værende i krise, og aktivt søger måder at fornyelse. Disse spørgsmål er tæt forbundet med globalisering og med flydende blandt emergente overgangs- og udviklingslande stater og lande. Ruskin plads i arbejderbevægelsen, sammen med akademiske medarbejdere forskning, skrivning og undervisning på området, sætter det i en god position til at blive et centrum for debat og stipendium i dette projekt. [+]

Dette er en et-årig fuld tid eller to år på deltid postgraduat kursus.

Labour bevægelser verden over ses som værende i krise, og aktivt søger måder at fornyelse. Disse spørgsmål er tæt forbundet med globalisering og med flydende blandt emergente overgangs- og udviklingslande stater og lande. Ruskin plads i arbejderbevægelsen, sammen med akademiske medarbejdere forskning, skrivning og undervisning på området, sætter det i en god position til at blive et centrum for debat og stipendium i dette projekt.

Ruskin MA tilbyder praktikere og forskere i disse udfordringer den konceptuelle, analytisk og kritisk ramme for at forstå og forklare forandringer arbejderbevægelsen.... [-]