MA Abingdon - MA programmer i Abingdon - MA Abingdon

MA Abingdon - MA programmer i Abingdon - MA Abingdon

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Abingdon by er en af ​​Storbritanniens ældste beboede byer går tilbage over 5.000 år. Byen har flere institutioner for videregående uddannelser med de fleste af dem er private.

MA Abingdon - Tag din MA i Abingdon. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Kandidat Det Forenede Kongerige Abingdon. Prøv vores kategori MA Det Forenede Kongerige i stedet.

Search for similar programs here