MA Epsom - MA programmer i Epsom - MA Epsom

MA Epsom - MA programmer i Epsom - MA Epsom

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

MA Epsom - Tag din MA i Epsom. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA Grafisk Design

University for the Creative Arts
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Epsom + 1 mere

Vores MA Grafisk Design kursus er blevet struktureret for at fremme designernes rolle som dygtige faglige kommunikatorer og indlejre en forskningskultur og problemløsning i kreativ praksis. [+]

MA grafisk design

Vores MA Grafisk Design kursus er blevet struktureret for at fremme designernes rolle som dygtige faglige kommunikatorer og indlejre en forskningskultur og problemløsning i kreativ praksis.

Vores kursus sigter mod at fremme specialisme og beherskelse i dit eget unikke grafiske designområde - som du vil identificere og udvikle med os på denne MA. At give dig mulighed for at producere meningsfulde resultater fra informeret forskning er højt prioriteret.

Studielængde: Et års fuldtidsarbejde

Starter: september 2017

Campus: UCA Epsom

Kursusoversigt

Ved hjælp af de omfattende industriforbindelser bragt af vores kursuspersonale, vil du blive opfordret til at fremme forbindelser med branchens partnere inden for dit specialområde. Med hjælp fra besøgslærere, industrieksperter og levende trusser får du virkelig erfaring i designbranchen. Der lægges vægt på, hvordan man præsenterer både dig selv og dit designarbejde på en professionel arena.... [-]


MA Fashion Marketing

University for the Creative Arts
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Epsom + 1 mere

Globale modemærker har brug for kreative tænkere til at kommunikere deres budskaber effektivt gennem sociale medier, digitale teknologier og kreative PR-praksis. Vores nye MA kursus kombinerer centrale marketing og kommunikation færdigheder til at opbygge en omfattende vidensportefølje - centralt i denne hurtigt skiftende sektor og iboende til dagens verdensklasse modekommunikatorer. [+]

MA Fashion Marketing

Globale modemærker har brug for kreative tænkere til at kommunikere deres budskaber effektivt gennem sociale medier, digitale teknologier og kreative PR-praksis. Vores nye MA kursus kombinerer centrale marketing og kommunikation færdigheder til at opbygge en omfattende vidensportefølje - centralt i denne hurtigt skiftende sektor og iboende til dagens verdensklasse modekommunikatorer.

Som studerende på dette kursus vil du lære at styre og generere brandpassende kampagner og udvikle evnen til at forstå og udlede strategier fra fremtidige trenddata.

Studielængde: Et år på heltid eller to år på deltid

Starter: september 2017

Campus: UCA Epsom... [-]