MA West Sussex - MA programmer i West Sussex - MA West Sussex

MA West Sussex - MA programmer i West Sussex - MA West Sussex

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

MA West Sussex - Tag din MA i West Sussex. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mester For Kunst

West Dean College
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige West Dean

En toårig fuldtids studieprogram velegnet til dem, der ønsker at fokusere på specialist studie praksis. Det første år følger Postgraduate Diploma [+]

. I et stimulerende og støttende miljø studerende specialiserer sig i maleri og tegning, skulptur, tapet og tekstil kunst, eller udforske tværfaglig praksis. Studerende har gavn af generøse studie rum, en bred vifte af besøgende kunstnere og undervisere, gode værkstedsfaciliteter, højt kvalificerede teknikere, seminarer, workshops, individuelle og gruppe tutorials, kritiske sessioner og selvstyret forskning. "Jeg fandt ud af om West Dean gennem ord i munden, men flere mennesker har brug for at vide, det er her, fordi faciliteterne er i verdensklasse og studiet rum er stor i forhold til de fleste London skoler." Lotti Closs, MFA Skulptur studerende "Det bedste ved at være her er muligheden for at udvide dine ideer. Vi er ikke begrænset, og vi har frihed til at udfordre os selv." Anne Alldread, Postgraduate Diploma Tapestry og Tekstil studerende "Jeg har haft mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og mit maleri har udviklet og udvidet betydeligt." Pam Ibbotson, MA Visual Arts studerende "I en enestående fordybende miljø fuldtidsstuderende kan dedikere deres tid til at udforske og udvide deres arbejde. Akademiets vægt på kompetenceudvikling-baserede beslutningsproces i forbindelse med nutidig praksis er sjælden i kunst uddannelse. " Dr. David Stent, Visual Arts programmet Leader Visual Arts Alumni omfatter Eleanor Buffam, Mariella Baldwin, Steven Thompson, Emma Dexter, Des Kilfeather, Jayne Sandys-Renton, Pippa Blake, Tim Kent. mester for kunst En toårig fuldtids studieprogram velegnet til dem, der ønsker at fokusere på specialist studie praksis. Det første år følger Postgraduate Diploma in Visual Arts, mens den anden er primært studie baseret,... [-]