MA West Dean - MA programmer i West Dean - MA West Dean

MA West Dean - MA programmer i West Dean - MA West Dean

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

MA West Dean - Tag din MA i West Dean. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mester For Kunst

West Dean College
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige West Dean

En toårig fuldtids studieprogram velegnet til dem, der ønsker at fokusere på specialist studie praksis. Det første år følger Postgraduate Diploma [+]

. I et stimulerende og støttende miljø studerende specialiserer sig i maleri og tegning, skulptur, tapet og tekstil kunst, eller udforske tværfaglig praksis. Studerende har gavn af generøse studie rum, en bred vifte af besøgende kunstnere og undervisere, gode værkstedsfaciliteter, højt kvalificerede teknikere, seminarer, workshops, individuelle og gruppe tutorials, kritiske sessioner og selvstyret forskning. "Jeg fandt ud af om West Dean gennem ord i munden, men flere mennesker har brug for at vide, det er her, fordi faciliteterne er i verdensklasse og studiet rum er stor i forhold til de fleste London skoler." Lotti Closs, MFA Skulptur studerende "Det bedste ved at være her er muligheden for at udvide dine ideer. Vi er ikke begrænset, og vi har frihed til at udfordre os selv." Anne Alldread, Postgraduate Diploma Tapestry og Tekstil studerende "Jeg har haft mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og mit maleri har udviklet og udvidet betydeligt." Pam Ibbotson, MA Visual Arts studerende "I en enestående fordybende miljø fuldtidsstuderende kan dedikere deres tid til at udforske og udvide deres arbejde. Akademiets vægt på kompetenceudvikling-baserede beslutningsproces i forbindelse med nutidig praksis er sjælden i kunst uddannelse. " Dr. David Stent, Visual Arts programmet Leader Visual Arts Alumni omfatter Eleanor Buffam, Mariella Baldwin, Steven Thompson, Emma Dexter, Des Kilfeather, Jayne Sandys-Renton, Pippa Blake, Tim Kent. mester for kunst En toårig fuldtids studieprogram velegnet til dem, der ønsker at fokusere på specialist studie praksis. Det første år følger Postgraduate Diploma in Visual Arts, mens den anden er primært studie baseret,... [-]