MA Plymouth - MA programmer i Plymouth - MA Plymouth

MA Plymouth - MA programmer i Plymouth - MA Plymouth

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Plymouth eller lokale huler, for at være helt nøjagtig, er hjemsted for Upper Palæolitisk indlån og knogler fra tidlige Homo sapiens. Der er fem videregående uddannelsesinstitutioner, hvoraf den ene er en af ​​de største universiteter i Storbritannien.

MA Plymouth - Tag din MA i Plymouth. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA Socialt Arbejde

Plymouth University
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Plymouth

Professionelt anerkendt af Professions Råd Sundhed og Omsorg (HCFC), vores praksis-ledede grad giver dig mulighed for at opnå professionel kompetence og en evne til at forholde sig akademisk teori og viden til socialt arbejde praksis. Du vil udvikle viden om socialt arbejde teorier og metoder til vurdering og intervention, samt reflekterende tilgange til menneskelige behov og adfærd, nuværende socialpolitik og lov. Du vil forlade os godt ... [+]

MA Socialt Arbejde

Professionelt anerkendt af Professions Råd Sundhed og Omsorg (HCFC), vores praksis-ledede grad giver dig mulighed for at opnå professionel kompetence og en evne til at forholde sig akademisk teori og viden til socialt arbejde praksis. Du vil udvikle viden om socialt arbejde teorier og metoder til vurdering og intervention, samt reflekterende tilgange til menneskelige behov og adfærd, nuværende socialpolitik og lov. Du vil forlade os godt forberedt til beskæftigelse i social omsorg.

Vigtige funktioner Opnå en kvalifikation med en grad anerkendt af Professions Råd Sundhed og Omsorg (HCFC), der giver dig mulighed for at ansøge om registrering som socialrådgiver med HCFC. Udvikle sig fagligt ved at tilbringe 170 dage i opsyn indstillinger - med placeringsmuligheder i agenturer, i lovpligtige og frivillige sektor i hele South West. Drage fordel af et stipendium til at støtte dig i dine studier - til rådighed for mange studerende. Opnå en særdeles ønskeligt kvalifikation i socialt arbejde. Fremragende beskæftigelsesegnethed - 95 procent af vores september 2013 kandidater er i beskæftigelse. Vores lærerstab - der fører an i deres fag, udfører internationalt respekteret forskning - vil inspirere dig. Lær af kvalificerede sociale arbejde praktikere. Få erfaring første hånd med inddragelse af brugere og plejere i hele programmet. Programoversigt ... [-]

MA Arkitektur

Plymouth University
på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Plymouth

Denne ene årigt MA Architecture programmet har til formål at støtte dig i at udvikle færdigheder i arkitektonisk design, i færd med at udvikle både en urban design og en detaljeret bygningsdesign. Din undersøgelse vil blive sat i en udforskning af nye urbane former, som er ved at blive genereret som reaktion på ændrede karakter af byer, især stigende regionale og globale tilslutningsmuligheder, og skiftende kulturelle, økonomiske, økologiske, politiske, sociale ... [+]

MA Arkitektur

Denne ene årigt MA Architecture programmet har til formål at støtte dig i at udvikle færdigheder i arkitektonisk design, i færd med at udvikle både en urban design og en detaljeret bygningsdesign. Din undersøgelse vil blive sat i en udforskning af nye urbane former, som er ved at blive genereret som reaktion på ændrede karakter af byer, især stigende regionale og globale tilslutningsmuligheder, og skiftende kulturelle, økonomiske, økologiske, politiske, sociale og fysiske forhold og krav.

Vigtige funktioner Vær kreativ med vores fantastiske faciliteter og ressourcer. Du vil være baseret i vores iøjnefaldende Faculty of Arts bygning i hjertet af campus, med studerende og ansatte fra andre kunst kurser til at hoppe ideer ud og samarbejde med. Og har du 2,5 kvadratmeter skrivebord til at kalde din egen. Studere et program fuldt godkendt af Royal Institute of British Architects (RIBA), og ordineret af Architects Registration Board (ARB) - med National Student Survey resultater konsekvent over 90 procent tilfredshed. Interagere med det offentlige rum med arkitektur, der er lydhøre over for mennesker, steder og tektonik. Arbejde med lokalsamfund og institutioner, herunder byråd, erhvervsorganisationer og ikke-statslige organisationer. Arbejdet med levende studie-baserede projekter, både i Storbritannien og i udlandet. Tidligere projekter har været baseret i England, Spanien, Portugal, Letland og Polen. Drage fordel af vores fremtid-vendende program, der er udstyret med en stærk bymæssig og bæredygtighed dimension. Lær af tutorer med brancheerfaring og tværfaglige forskning interesser. Vores skole blev beskrevet som 'opladet' ved Architects 'Journal. Programoversigt ... [-]