MA Herefordshire - MA programmer i Herefordshire - MA Herefordshire

MA Herefordshire - MA programmer i Herefordshire - MA Herefordshire

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

MA Herefordshire - Tag din MA i Herefordshire. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Nutidige Håndværk

Hereford College of Arts
på universitet Fuldtid Deltid 15 måneder August 2018 Det Forenede Kongerige Hereford + 1 mere

Dette Masters Level kursus i Contemporary Craft fokuserer på at udvikle og udvide individuelle kreative praksis og understøtte og styrke den med kritisk tænkning. Kurset er projekt-ledede og studie-baserede understøttet af tæt tutorial vejledning, foredrag, seminarer og åben adgang til en bred vifte af håndværk workshops. Kurset understøtter den praktiske og teoretiske engagement med håndværk både som fag og som et personligt udtryk. [+]

En hurtig oversigt over dette kursus

Dette Masters Level kursus i Contemporary Craft fokuserer på at udvikle og udvide individuelle kreative praksis og understøtte og styrke den med kritisk tænkning. Kurset er projekt-ledede og studie-baserede understøttet af tæt tutorial vejledning, foredrag, seminarer og åben adgang til en bred vifte af håndværk workshops. Kurset understøtter den praktiske og teoretiske engagement med håndværk både som fag og som et personligt udtryk. Det sigter mod at støtte den studerende som en praktiserende læge for at identificere deres egen arbejdsmetode og identificere, hvor de sidder i en bredere sammenhæng med håndværk.

Praksis på alle tidspunkter informeres af i dybden stringent forskning, eksperimenter og udforskning, fremme nytænkning og tilgange. Engagementet i konstant refleksiv analyse giver eleverne mulighed for at vurdere deres praksis og flytte det fremad. Workshop adgang samt udvikling og videreudvikling af tekniske gør færdigheder er også vigtige for at opnå eksemplariske og godt færdige kreative objekter. Kommunikere og præsentere ideer og forskning gennem faglige oplæg og udstilling af arbejdet opfordrer eleverne til at undersøge sammenhængen, modtagelse, publikum og slutbrugeren.... [-]