MA Hereford - MA programmer i Hereford - MA Hereford

MA Hereford - MA programmer i Hereford - MA Hereford

Kandidat

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

MA Hereford - Tag din MA i Hereford. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Nutidige Håndværk

Hereford College of Arts
på universitet Fuldtid Deltid 15 måneder August 2018 Det Forenede Kongerige Hereford + 1 mere

Dette Masters Level kursus i Contemporary Craft fokuserer på at udvikle og udvide individuelle kreative praksis og understøtte og styrke den med kritisk tænkning. Kurset er projekt-ledede og studie-baserede understøttet af tæt tutorial vejledning, foredrag, seminarer og åben adgang til en bred vifte af håndværk workshops. Kurset understøtter den praktiske og teoretiske engagement med håndværk både som fag og som et personligt udtryk. [+]

. En hurtig oversigt over dette kursus Dette Masters Level kursus i Contemporary Craft fokuserer på at udvikle og udvide individuelle kreative praksis og understøtte og styrke den med kritisk tænkning. Kurset er projekt-ledede og studie-baserede understøttet af tæt tutorial vejledning, foredrag, seminarer og åben adgang til en bred vifte af håndværk workshops. Kurset understøtter den praktiske og teoretiske engagement med håndværk både som fag og som et personligt udtryk. Det sigter mod at støtte den studerende som en praktiserende læge for at identificere deres egen arbejdsmetode og identificere, hvor de sidder i en bredere sammenhæng med håndværk. Praksis på alle tidspunkter informeres af i dybden stringent forskning, eksperimenter og udforskning, fremme nytænkning og tilgange. Engagementet i konstant refleksiv analyse giver eleverne mulighed for at vurdere deres praksis og flytte det fremad. Workshop adgang samt udvikling og videreudvikling af tekniske gør færdigheder er også vigtige for at opnå eksemplariske og godt færdige kreative objekter. Kommunikere og præsentere ideer og forskning gennem faglige oplæg og udstilling af arbejdet opfordrer eleverne til at undersøge sammenhængen, modtagelse, publikum og slutbrugeren. Funktioner Hvad vil du opleve Programmet er på sit hjerte centreret om udvikling af individuelle kreative praksis, som er formaliseret gennem skrivning af et forslag forskning. Kurset tiltrækker ambitiøse studerende fra en bred vifte af håndværk discipliner, herunder tekstiler, små metaller, smykker, kunstner smed, keramik, grafik og tværfaglige tilgange. Engagementet med nye og traditionelle håndværk praksis for at udvide faglige og tekniske ekspertise er realiseret i forbindelse med omfattende åbent værksted adgang og... [-]