MA Stoke-on-Trent - MA programmer i Stoke-on-Trent - MA Stoke-on-Trent

MA Stoke-on-Trent - MA programmer i Stoke-on-Trent - MA Stoke-on-Trent

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

MA Stoke-on-Trent - Tag din MA i Stoke-on-Trent. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Journalistik

Staffordshire University
på universitet Fuldtid Deltid August 2018 Det Forenede Kongerige Stoke

Dette kursus er designet til dem, der ønsker at fast-track til en karriere i journalistik. Dette er en meget faglig award og har fuld akkreditering fra Det Nationale Råd for uddannelse af journalister (NCTJ) ... [+]

. MA i journalistik Dette kursus er designet til dem, der ønsker at fast-track til en karriere i journalistik. Dette er en meget faglig award og har fuld akkreditering fra Det Nationale Råd for uddannelse af journalister (NCTJ). Kursus oversigt Staffordshire University nyder stærke forbindelser med journalistik industrien og vores pædagogiske personale har mange års erfaring med at arbejde i aviser, online journalistik, radio og tv. Du vil nyde godt af at arbejde med et team af top journalister og akademikere og lære at selv fungere som en multi-media journalist. Vores fokus er på at kombinere teori og praksis inden for en livlig og engagerende atmosfære, der kopierer den virkelige verden af ​​journalistik. Der lægges vægt på uafhængig undersøgelse, at udvikle en portefølje og forfølge karrieremuligheder. Prisen følger et program med løbende evaluering og kræver de studerende til at gennemføre en fuldt vurderet praktik. Studerende er i stand til at sidde de NCTJ kvalifikationer i Reporting, Law, Public Affairs, Video Journalistik, Produktion, Portefølje og stenografi, mens kursen. Den nyeste industri-standard udstyr bruges og historier vedrørende begivenheder i lokalsamfundet, nationale politik, internationale anliggender, sportsnyheder og Celebrity sladder er alle dækket. Akkreditering Dette kursus er akkrediteret af NCTJ. Det betyder, at mens du studerer din Journalistik program anbefales du kraftigt at nå NCTJ er Diploma i journalistik, som arbejdsgiverne stadig se frem for alt andet som et tegn på faglige kvalifikationer og kompetence. Kort sagt, de er afgørende for at hjælpe dig med at få din første pause i en karriere inden... [-]