Filter
Humanistiske kandidater
Det Forenede Kongerige Scotland Dundee Studietype: alle Hastighed: alle

MA Dundee - MA programmer i Dundee - MA Dundee

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Dundee, en af ​​de større byer i Skotland, har en studerende befolkning på cirka 17 tusinde. Der er tre universiteter og et kollegium, og de er kendt for forskning i biomedicinske områder, onkologi og computerspil.

MA Dundee - Tag din MA i Dundee. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Dundee

Vores Liberal Arts MA kursus giver dig maksimal fleksibilitet til at udvikle et studieprogram, der afspejler dine personlige intellektuelle og kreative interesser. ... [+]

Vores kursus repræsenterer den fineste skotske liberal arts tradition af omfattende undersøgelse over en bred vifte af emner og discipliner, der udfordrer dig til at finde kreative løsninger på problemer gennem aktiv læring.

Vi giver dig frihed gennem hele din uddannelse for at studere flere forskellige emner uden krav om at specialisere sig i kun en eller to. Men du har også frihed til at fokusere på et emne (en stor), hvis du vil, samtidig med at du får indsigt fra en bred vifte af andre fag hele vejen igennem dit kursus.

Maksimal fleksibilitet

I modsætning til mange lignende kurser i Storbritannien er der ikke krav om at tage kerne- eller obligatoriske moduler til dette kursus, så du har den maksimale fleksibilitet til at skræddersy din grad til dine behov.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee

I dette kursus vil du lære, hvordan det menneskelige sind virker fra barndom til alderdom og erhverve væsentlige færdigheder til beskæftigelse i den offentlige og private ... [+]

Du vil lære om det meget forskelligartede udvalg af emner, der sammen udgør emnet for psykologi.

Blandt andet lærer du om hvordan babyer lærer, hvad der sker med menneskers mentale færdigheder, når de bliver gamle, hvordan menneskers personligheder adskiller sig, hvordan social gruppedynamik fungerer, hvordan vi husker, se og høre ting og hvordan vi snakker med hinanden, og om forskellige psykiske lidelser.

Du vil blive undervist af internationale eksperter om de seneste udviklinger inden for hvert af disse områder. Din forståelse af disse psykologiske aspekter af den menneskelige natur vil blive understøttet ved at lære at tænke kritisk, hvordan man løser problemer, analyserer data, skriver klart og effektivt og er en sikker videnskabsformidler; disse er færdigheder, der er højt værdsat af arbejdsgivere. Du vil lære om den videnskabelige metode, i sidste ende planlægge og implementere og analysere dit eget forskningsprojekt.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk