MA Saint Andrews - MA programmer i Saint Andrews - MA Saint Andrews

MA Saint Andrews - MA programmer i Saint Andrews - MA Saint Andrews

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

St. Andrews ligger i Skotland og er kendt som hjemsted for golf. En af femten skotske universiteter, er The University of St Andrews placeret der. Det er også den ældste skotske universitet, grundlagt i 1410.

MA Saint Andrews - Tag din MA i Saint Andrews. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Bæredygtig Udvikling Og Strategisk Ledelse I Energi

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Saint Andrews

«Bæredygtig udvikling og Strategic Management i Energi» Kandidatuddannelsen (med kandidater med hovedfag i Management) drives i fællesskab med St. Andrews University, en af ​​de ældste og førende britiske universiteter, der, i løbet af sin 600 år lange historie, har vundet ry for en verdensklasse uddannelses- og forskningscenter. [+]

. Program Profile «Bæredygtig udvikling og Strategic Management i Energi» Kandidatuddannelse (Med de kandidater med hovedfag i Management) drives i fællesskab med St. Andrews University, en af ​​de ældste og førende britiske universiteter, der, i løbet af sin 600 år lange historie, har vundet ry for en verdensklasse uddannelses- og forskningscenter. Programmet giver en unik mulighed for fem russiske og fem britiske kandidatstuderende til at blive eksperter både i bæredygtig energi og strategisk ledelse i energi. De kandidater får to diplomer og to master grader: St. Andrews University diplom i bæredygtig udvikling (Master of Arts i bæredygtig udvikling) og MGIMO universitetseksamen i ledelse (Master of Arts i Management). Den nye kandidatuddannelse har en original format, der omfatter to adskilte årelange komponenter: bæredygtig udvikling og strategisk ledelse i Energi. Det første studieår er afsat til en bæredygtig udvikling og afholdes på St. Andrews. Den anden studieår afholdes på MIEP MGIMO på kandidatuddannelsen i Management, der omfatter discipliner i strategisk ledelse i energi. Kandidatuddannelsen kan blive forenet med personer, der har en BA-grad eller en specialist diplom, der er interesseret i at få grundlæggende uddannelse inden for bæredygtig udvikling og strategisk ledelse i energi, og der er tilbøjelige til at forske gennem uafhængig analyse. Betegnelsen af ​​programmet er to år. Programmet er undervises på engelsk. I løbet af det første år de kandidatstuderende er uddannet på St. Andrews University, Skotland, og i det andet år - på MGIMO Universitet, Moskva, Rusland. De studerende forbereder to kandidatafhandlinger på engelsk. Den første afhandling om... [-]