MA Glasgow City - MA programmer i Glasgow City - MA Glasgow City

MA Glasgow City - MA programmer i Glasgow City - MA Glasgow City

Kandidat

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

MA Glasgow City - Tag din MA i Glasgow City. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

[+]

Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Creative Skillset Tick [-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

[+]

Det endelige element i programmet er projektet, som giver dig mulighed for at producere et væsentligt stykke publiceret / publiceret / broadcast standard journalistisk arbejde.

Vurderingsmetoder

Hvert modul vurderes særskilt: såsom løbende kursusarbejde; eksamener eller prøver (stenografi og nyhedsdage - der er faktisk en gruppeprøve, der varer en hel dag); og nogle ved en kombination af kursusarbejde og NCTJ eksamener (lov, regering).

20 x Marantz PMD661 hukommelseskort reporter-optagere.

[-]