MA Glasgow - MA programmer i Glasgow - MA Glasgow

MA Glasgow - MA programmer i Glasgow - MA Glasgow

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Glasgow er den største by i Skotland med en befolkning på omkring 600.000 i selve byen eller over 2 millioner, hvis de omkringliggende byer i Clydeside byområde der tages hensyn til.

MA Glasgow - Tag din MA i Glasgow. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

[+]

Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Creative Skillset Tick [-]

MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

[+]

Det endelige element i programmet er projektet, som giver dig mulighed for at producere et væsentligt stykke publiceret / publiceret / broadcast standard journalistisk arbejde.

Vurderingsmetoder

Hvert modul vurderes særskilt: såsom løbende kursusarbejde; eksamener eller prøver (stenografi og nyhedsdage - der er faktisk en gruppeprøve, der varer en hel dag); og nogle ved en kombination af kursusarbejde og NCTJ eksamener (lov, regering).

20 x Marantz PMD661 hukommelseskort reporter-optagere.

[-]