Filter
Humanistiske kandidater
USA California Palo Alto Studietype: alle Hastighed: alle

MA Palo Alto - MA programmer i Palo Alto - MA Palo Alto

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Silicon Valley er kendt for at være i centrum for den teknologiske boom i Californien. Byen har været på nippet til teknologiske landvindinger siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Byen har nærhed til nogle af landets bedste universiteter.

MA Palo Alto - Tag din MA i Palo Alto. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Sofia University

Sofias Masters i Rådgivning Psykologi pensum opfylder de uddannelsesmæssige og pre-grad krav kliniske uddannelse for både Licensed ægteskab og familie terapeuter (LMFT) o ... [+]

Med en Master i Rådgivning Psykologi fra Sofia Universitet, vil du have den uddannelse og præ-graders uddannelse for at forfølge licensure som en kliniker uddannet i hel-personen tilgange til sundhed og helbredelse. Desuden vil du lære at pleje din egen vækst og trivsel i en støttende, samarbejdsorienteret atmosfære.

Program Højdepunkter

Ud over at give krav til uddannelses- og præ-graders kliniske uddannelse for både Licensed ægteskab og familie terapeuter (LMFT) og autoriseret professionel kliniske vejledere (LPCC), Sofia Universitets MACP program tilbyder:

Både på campus og lav Residency (online) formater. Uddannelse formet gennem en kollaborativ kohorte oplevelse. Experiential transpersonlig dygtighed-building laboratorier. Valgfri specialisering i kreative udtryk. Fire kvartaler i klinisk erfaring inden gradueringen. Fokus på individuelle, barn, par og familieterapi. Professionel forberedelse til både offentlig og privat praksis. ... [-]
USA Palo Alto
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Sofia University

Sofia Universitets Master of Arts i transpersonlige psykologi (MATP) grad er en toårig på campus program skabt til at give dig mulighed for at engagere sig i din egen per ... [+]

On-Campus-programmet

Sofia Universitets Master of Arts i transpersonlige psykologi (MATP) grad er en toårig på campus program skabt til at give dig mulighed for at engagere sig i din egen personlige udvikling, mens forberedelserne til ph.d.-niveau undersøgelse og faglige anvendelser af transpersonlige praksis og principper. Hvis du er en selvmotiverende elev, der kæmper med de udfordringer, vores tid og søger at gøre positive forandringer i verden, dette program er for dig. Transformativ læring er grundlaget for programmet, og vores kandidater tjener som forandringsagenter, healere og transpersonlige lærde. Dette liv-transformerende program er undervist af førende fakultet i transpersonlig psykologi, der tjener som mentorer og guider i både klasselokalet og indstillinger forskning. Vores fakultet udgiver i forskellige områder af undersøgelse, herunder ekstraordinære menneskelige erfaringer, bevidsthed undersøgelser, kreativitet, komparative religioner og grænsefladen af ​​kulturstudier og transpersonlig psykologi. Vores karakteristiske balance i videnskabelig undersøgelse, erfaringsbaseret læring, og faglig udvikling tjener til at støtte dig i at finde måder at tage transformerende begreber og praksis i verden for at fremme social forandring og helbredelse i en række forskellige indstillinger.... [-]

USA Palo Alto
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk