Filter
Humanistiske kandidater
USA Massachusetts Cambridge

MA Cambridge - MA programmer i Cambridge - MA Cambridge

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Cambridge by i Massachusetts er opkaldt efter University of Cambridge i England. Det har 2 af verdens mest akkrediterede universiteter. Det er meget kendt for sine akademiske bestræbelser med masser gymnasier og universiteter.

MA Cambridge - Tag din MA i Cambridge. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
USA
Massachusetts
Cambridge
Studietype
Hastighed
Cambridge Graduate University

Cambridge Graduate University er designet til at give verdens ledere med de værktøjer, netværk, globale forståelser og eksistentiel logik at få 21st Century global effekt ... [+]

Film, TV & Digital Media Administration Program

&nbsp

Cambridge Graduate University er designet til at give verdens ledere med de værktøjer, netværk, globale forståelser og eksistentiel logik at få 21st Century global effekt. Som en del af denne mission, giver Cambridge Graduate University både verdens 's kun global campus universitet, og Masters og doktorgrader i Film, TV & Digital Media Program. Dette program giver global viden, prestigefyldte netværk og spidskompetencer til Film, TV & Digital Media fagfolk, såsom succesfulde forfattere, producenter, instruktører, redaktører, fotografer, journalister, animatorer, pædagoger og ledere.

&nbsp... [-]

USA Cambridge
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk