MA Hawaii, HI - MA programmer i Hawaii, HI - MA Hawaii, HI

MA Hawaii, HI - MA programmer i Hawaii, HI - MA Hawaii, HI

Kandidat

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Kendt for sit tropiske klima og sandstrande, Hawaii er den seneste stat i USA bestående af øer. Det har en stor skole system, der består af University of Hawaii, som er den største. Ud over dette, er der syv community colleges og forskellige private universiteter indenfor.

MA Hawaii, HI - Tag din MA i Hawaii, HI. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Undervisning

Chaminade University of Honolulu
på universitet Fuldtid September 2018 USA Honolulu

Master of Arts i Undervisning program er designet til studerende, der er uddannet med en Bachelor of Art eller Science grad og søger licensure til at undervise. Den succesfulde kandidat i dette licensure program skal kunne trække på hans eller hendes bachelorgrad og livserfaring. [+]

Master of Arts i Undervisning program er designet til studerende, der er uddannet med en Bachelor of Art eller Science grad og søger licensure til at undervise. Den succesfulde kandidat i dette licensure program skal kunne trække på hans eller hendes bachelorgrad og livserfaring.

Studerende i Master of Arts i Undervisning program skal vælge en af ​​de følgende statsanerkendte lærer licensure programmer:

Elementær uddannelse med Licensure Secondary Education med Licensure (med betoninger i matematik, naturvidenskab, engelsk eller samfundsfag) Specialpædagogik Early Childhood Education med Licensure

Missionen for Uddannelse Division Chaminade University er at fremme den faglige udvikling af lærere og pædagogiske ledere gennem programmer baseret på liberale kunst tradition, katolsk Marianist værdier, aktuel forskning og bedste praksis. Master of Arts i Undervisningen giver statsanerkendte lærer uddannelser, der fører til indledende licensure for lærere i staten Hawaii i fem områder: Elementary, Secondary, Specialuddannelse, PK- K, og PK-3 (Pre-Kindergarten- Grad 3). Hvis ikke Søger en Hawai'i state undervisning licens, kan læreren kandidater ønsker at finde ud de pædagogiske krav til deres tilstand af valg... [-]