MA Kansas, KS - MA programmer i Kansas, KS - MA Kansas, KS

MA Kansas, KS - MA programmer i Kansas, KS - MA Kansas, KS

Kandidat

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Kansas State er en meget landbrugsområde tilnavnet "hvede tilstand" eller "solsikke stat" skylder de store udbytter af disse produkter. Staten har 37 institutioner, herunder seks statslige universiteter, der tilgodeser 93.000 studerende. Her er forskellige grader, master-og ph.d.-programmer, der tilbydes.

MA Kansas, KS - Tag din MA i Kansas, KS. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Fine Arts

Fort Hays State University Graduate School
på universitet Fuldtid Deltid 60 timer August 2018 USA Wichita + 1 mere

Måske du ønsker at forfølge en Master 's grad med et mere fagligt fokus.En 60-kredit timer uddannelsen, Udenrigsministeriet er en terminal grad, at forberede dig til at undervise på det kollegiale niveau [+]

Master of Fine Arts Måske du ønsker at forfølge en Master 's grad med et mere fagligt fokus. En 60-kredit timer uddannelsen, Udenrigsministeriet er en terminal grad, at forberede dig til at undervise på det kollegiale niveau eller forfølge andre faglige muligheder. Vælg mellem tegning, maleri, skulptur, grafik, keramik, fotografi eller grafisk design som din fokusområde.

Graduate School Krav 1. Oprethold en 3,0 GPA hele MFA-programmet 2. Udfyld den grad krav inden for 6 år 1. Grad krav 1. 34 semester kredit time, studio store (til også at omfatte terminal afgangsprojekt på 16 kredit timer). 2.16 semester kredit time o f Kunsthistorie og begreber i det mindste to "in-house" kunsthistorie kurser skal tages. Et maksimum på syv (7) timers Readings i Kunsthistorie er alt, hvad der er tilladt. 3. 10 semester kredit timer i studiet kunst end større område. ... [-]


Master Of Arts I Kommunikation Og Ledelse

Washburn University
Online Fuldtid Deltid August 2018 USA Topeka

At tjene en Master of Arts i Kommunikation og Lederskab er dit næste skridt i at fremme din karriere og differentiere dig fra dine jævnaldrende. Du forstår ikke kun hvordan man kan tilpasse sig en skiftende global arbejdsstyrke, men også hvordan man kan udnytte disse ændringer til innovative ideer og løsninger. [+]

På Washburn University er vores mål at hjælpe dig med at blive dit bedste selv. Kandidatuddannelsen i Kommunikation og Lederskab hjælper dig med at blive en samarbejdspartner og innovativ leder, der demonstrerer effektive kommunikationsfærdigheder, selvbevidsthed og strategisk tænkning. Programmet er bygget på den viden, at fremragende kommunikation er grundlaget for ekstraordinært lederskab. Kurserne vil give dig viden, færdigheder og erfaringer til løbende selv- og systemforbedring.

Optjening en Master of Arts i kommunikation og ledelse Er dit næste skridt i at fremme din karriere og differentiere dig selv fra dine jævnaldrende. Du forstår ikke kun hvordan man kan tilpasse sig en skiftende global arbejdsstyrke, men også hvordan man kan udnytte disse ændringer til innovative ideer og løsninger. ... [-]