Filter
Humanistiske kandidater
USA California Malibu Studietype: alle Hastighed: alle

MA Malibu - MA programmer i Malibu - MA Malibu

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Malibu tilnavnet som "Bu" ligger og velhavende pacific kystlinje i det nordvestlige Los Angeles County. Byen er berømt for varme og sandstrande. Den sunde miljø, kunst og kulturelle aktiviteter, berømte biblioteker og højere uddannelsesinstitutioner faciliteter gør byen til et ideelt sted at bo og studere.

MA Malibu - Tag din MA i Malibu. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Pepperdine University

Dette kohortbaserede program giver et akademisk og praktisk fundament, der forbereder eleverne til at betjene enkeltpersoner, par, familier og grupper som autoriserede ps ... [+]

Pepperdine University GSEP tilbyder ikke fuldt stipendier. Du kan læse mere om de mulige muligheder for nye studerende her. Pepperdine University GSEP tilbyder også graduate assistance, undervisning bistand, og forskningsassistance muligheder. GSEP giver ikke studiegodtgørelser.Ændring af liv. Ændring af verden.

Dette kohortbaserede program giver et akademisk og praktisk fundament, der forbereder eleverne til at betjene enkeltpersoner, par, familier og grupper som autoriserede psykoterapeuter. Designet til fuldtidsstuderende tilbydes programmet Daytime Format på Pepperdines Drescher Graduate Campus i Malibu og tager to akademiske år at fuldføre.

Programoversigt

Dette program er designet til at forberede eleverne til at arbejde i samfundsrådgivning, statslige enheder eller uddannelsesmæssige indstillinger, eller at lancere deres egne private praksis. Coursework tilbyder et stærkt fundament i klinisk psykologi, rådgivning og ægteskab og familie terapi. Som en del af programmet får eleverne vejledning i rådgivning i kliniske rammer. Programmet opfylder uddannelsesmæssige krav til licensure som enten en Licenseret Ægteskab og Familie Terapeut (LMFT) eller Licensed Professional Clinical Counselor (LPCC) i Californien. Den kliniske træning og akademiske forberedelse udstyre også eleverne til ph.d.-programmer i klinisk psykologi, rådgivningspsychologi eller familieterapi.... [-]

USA Malibu
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk