MA Maryland, MD - MA programmer i Maryland, MD - MA Maryland, MD

MA Maryland, MD - MA programmer i Maryland, MD - MA Maryland, MD

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Maryland er en tilstand af amerikanske og deling grænser med Virginia, West Virginia og District of Columbia. Mange historiske og meget rangeret universiteter tjener denne tilstand. Der er en række specialiserede seminarier, der uddanner læger, tandlæger, advokater, ingeniører, socialrådgivere og farmaci.

MA Maryland, MD - Tag din MA i Maryland, MD. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I økonomi

University of South Carolina Darla Moore School of Business
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2018 USA Columbia

Salgs- og omsætningsprognoser, markedsanalyser, økonometrisk modellering - alle disse færdigheder er baseret på anvendt økonomi. De er også blandt de mest efterspurgte færdigheder i erhvervslivet [+]

Master of Arts i økonomi

Salgs- og omsætningsprognoser, markedsanalyser, økonometrisk modellering - alle disse færdigheder er baseret på anvendt økonomi. De er også blandt de mest efterspurgte færdigheder i erhvervslivet og regeringen.

Darla Moore Business School 'Master of Arts i økonomi program kombinerer et solidt fundament i økonomi med vægt på at anvende den viden til virkelige situationer. Mens programmet forbereder eleverne til karriere som professionelle økonomer i regeringen og erhvervslivet, bruger nogle kandidater graden som springbræt mod yderligere uddannelse i lov eller en ph.d.-grad i Forretning eller økonomi.

Programmet er kompakt-tre semestre i længden for de fleste studerende-men kraftfuldt med kursustilbud på områder som erhvervsøkonomi, kvantitativ økonomi, penge og bank, økonomisk teori, vækst og udvikling, international økonomi og industriel organisation og offentlig politik.... [-]