Filter
Humanistiske kandidater
USA Michigan Grand Rapids Studietype: alle Hastighed: alle

MA Grand Rapids - MA programmer i Grand Rapids - MA Grand Rapids

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Hjem til den 38. præsident for USA Gerald Ford, og 188.000 indbyggere, Grand Rapids er en by beliggende vest Michigan. Rangeret som den næststørste i staten, byen huser flere gymnasier og universiteter inden for sine grænser. Forskellige grader, mestre, og ph.d.-programmer inden for teknologi og biologi tilbydes her blandt andre.

MA Grand Rapids - Tag din MA i Grand Rapids. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Aquinas College

Kandidatuddannelsen i Klinisk Mental Sundhedsrådgivning på Aquinas College er oprettet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter psykiatriske fagfolk. Ifølge Præ ... [+]

Hvorfor studere klinisk mental sundhed rådgivning?

Den Kandidatuddannelsen i klinisk mental sundhed rådgivning uddannelsen på Aquinas College er blevet oprettet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter psykiatriske fagfolk. Ifølge Præsidiet for Arbejdsstatistik forventes antallet af nye jobs for Licensed Professional Counselors at stige med 39% over nuværende tal inden år 2025.

"Det er så utroligt for mig, at jeg kan opbygge et kvalitetsrådgivningsgrundlag, men også bruge tid sammen med personer, der alle søger en lignende, men anderledes mål. Det glæder mig at sige, at disse studerende og professorer er blevet som en lille familie. Og det er to af de mange grunde til, at jeg elsker Aquinas. "... [-]

USA Grand Rapids
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk