MA Minnesota, MN - MA programmer i Minnesota, MN - MA Minnesota, MN

MA Minnesota, MN - MA programmer i Minnesota, MN - MA Minnesota, MN

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Navn på staten Minnesota er afledt af ordet "Dakota", som betyder "sky-tonet vand." Vand, skove, parker, vildmark steder giver de mange rekreative faciliteter for beboerne og især studerende. Mere end 35 gymnasier / universiteter og mere end 20 private gymnasier tilbyde de videregående uddannelser, i staten.

MA Minnesota, MN - Tag din MA i Minnesota, MN. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Kandidatuddannelsen I International Udvikling

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Fuldtid Åben tilmelding USA Winona

Sæt din passion for at arbejde. Lær af praktikere fra den virkelige verden, der deler samme drivkraft for social og menneskelig forandring som dig. Blendteori med praktisk viden til at fokusere dine færdigheder på større humanitære resultater med Saint Marys Universitet i Minnesota's Master of International Development. [+]

Sæt din passion for at arbejde. Lær af praktikere fra den virkelige verden, der deler samme drivkraft for social og menneskelig forandring som dig.

International Development kræver en kombination af nyskabende tænkning og evnen til at handle i en udviklende verden. Saint Marys Universitet i Minnesota forstår dette, og kombinerer mere end 100 års Lasallian-uddannelse med praktikanter i verden, der har arbejdet med social udvikling, mikrofinansiering, global uddannelse og meget mere. Vores kurser blander teori med ægte "støvler på jorden" praktisk for en perfekt balance af tankevækkende og handling. Online MA i International Development program består af 39 kredit, eller 13 kurser på 3 kredit timer hver og programmet tager normalt omkring 2,5 år at fuldføre... [-]