MA New Hampshire, NH - MA programmer i New Hampshire, NH - MA New Hampshire, NH

MA New Hampshire, NH - MA programmer i New Hampshire, NH - MA New Hampshire, NH

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

New Hampshire er en nordøstlige stat USA beliggende i New England-regionen. Landet var blandt de første kolonier, som løsrev sig fra Storbritannien og blev inkluderet i Amerika. Der er en lang liste af universiteter og colleges stede i det pågældende land.

MA New Hampshire, NH - Tag din MA i New Hampshire, NH. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Kandidat USA New Hampshire, NH. Prøv vores kategori Master Kandidat i stedet.

Search for similar programs here