$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning MA Portland - MA -uddannelser i Portland MA , Portland

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til st… Læs mere

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Portland ligger i Oregon, USA. Hvis du elsker miljøvenlig sted Portland er en sådan by for dig. Grundet godt organiseret og planlagt transport netværk og jord-brug denne by er blandt de mest miljøvenlige byer i verden. Sammen med højere læreanstalter museerne i tilbud række uddannelsesprogrammer.

Fjernundervisning MA Portland - Tag din MA i Portland. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Warner Pacific University
Portland, USA

Udvikl de færdigheder, du har brug for til avanceret lederskab i erhvervslivet med Warner Pacific University Graduate Program. Kandidatuddannelsen Master of Arts i organisator ... +

Udvikl de færdigheder, du har brug for til avanceret lederskab i erhvervslivet med Warner Pacific University Graduate Program. Kandidatuddannelsen Master of Arts i organisatorisk lederskab fokuserer på teorier, modeller, forskningsresultater og bedste praksis, der findes i det tværfaglige, organisatoriske ledelsesstudiefelt, der gælder for virksomheder og nonprofit-organisationer. -
MA
Engelsk
på universitet
Online