MA Washington - MA programmer i Washington - MA Washington

MA Washington - MA programmer i Washington - MA Washington

Kandidat

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Washington tilstand er en af ​​de mest progressive og avancerede stater i landet. Det er hjemsted for mange universiteter, der giver nogle af de bedste træninger i næsten alle mulige større.

MA Washington - Tag din MA i Washington. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 1 år September 2018 USA Seattle

[+]

.

For eksempel:

Studieophold i udlandet Praktik [-]

Føreren Af ​​kunst

Central Washington University
på universitet Fuldtid September 2018 USA Ellensburg

Den 90-kredit Master of Fine Arts (MFA) er en terminal grad program giver de studerende med professionelle niveauer af kompetence og erfaring i studiet kunst. Udenrigsministeriets program kvalificerer de studerende til en karriere som lærere i de videregående uddannelser, som professionelle studie kunstnere, og for andre studie-arts-relaterede kald. [+]

Instituttet er i øjeblikket at acceptere applikationer i Keramik, Computer Arts (Grafisk design), smykker og metalsmithing, Maleri & Tegning, billede og skulptur for Fall 2017.

The Art Department tilbyder en kandidatgrad program for studerende interesseret i at studere billedkunst ud over studentereksamen niveau. Udenrigsministeriets grad kræver, at kandidater komplet kursusaktiviteter i kunst koncepter og kritik, kunsthistorie, et studie område af koncentration, valgfag, og en kreativ afhandling projekt.

Master of Fine Art (MFA)

Den 90-kredit Master of Fine Arts (MFA) er en terminal grad program giver de studerende med professionelle niveauer af kompetence og erfaring i studiet kunst. Udenrigsministeriets program kvalificerer de studerende til en karriere som lærere i de videregående uddannelser, som professionelle studie kunstnere, og for andre studie-arts-relaterede kald.... [-]


Ma I Uddannelse

Goddard College
på universitet Fuldtid Deltid September 2018 USA Plainfield Seattle + 1 mere

I Goddard Master of Arts i Undervisning, du vælger dit emne undersøgelseskommission og designe et program for undersøgelse baseret på, hvor du lærer bedst, og hvad dit studie kan bidrage mest til dig og dit samfund. Goddard inviterer dig til at tænke over dit emne ved at trække på andre relevante fagområder, hvilket igen gør det muligt at se et bredere billede af den praksis og de teorier der ligger i dit emne for undersøgelsen. Sådan en ... [+]

MA i Education

I Goddard Master of Arts i Undervisning, du vælger dit emne undersøgelseskommission og designe et program for undersøgelse baseret på, hvor du lærer bedst, og hvad dit studie kan bidrage mest til dig og dit samfund. Goddard inviterer dig til at tænke over dit emne ved at trække på andre relevante fagområder, hvilket igen gør det muligt at se et bredere billede af den praksis og de teorier der ligger i dit emne for undersøgelsen. En sådan opfattelse gør det muligt at skabe en mere helhedsorienteret afgangsprojekt, og giver dig mulighed for at lære mere i processen om dit liv, dine udfordringer og dine gaver.

Master of Arts i Education tilbyder studiemuligheder på disse områder:... [-]