MA West Virginia, WV - MA programmer i West Virginia, WV - MA West Virginia, WV

MA West Virginia, WV - MA programmer i West Virginia, WV - MA West Virginia, WV

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

West Virginia er en af ​​de 50 amerikanske stater, der grænser Pennsylvania mod nord og rangerer som den 38. mest folkerige stat. Hovedstaden er Charleston og har et smukt landskab bestående af bjergkæder. Det har mere end 30 universiteter og højere læreanstalter inden for sine grænser.

MA West Virginia, WV - Tag din MA i West Virginia, WV. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Undersøgelser Ma Medier

West Virginia State University
på universitet Fuldtid Deltid September 2018 USA Charleston

Den MA i Medievidenskab er en integreret, tværfaglig program er beregnet til studerende med en traditionel bachelor uddannelse og en vis erfaring med kommunikation og digitale medier. [+]

Den MA i Medievidenskab er en integreret, tværfaglig program er beregnet til studerende med en traditionel bachelor uddannelse og en vis erfaring med kommunikation og digitale medier.

Studerende dimitteret med denne grad, enestående i West Virginia, er velegnet til at drage fordel af de ekspanderende job muligheder i grafisk design, digital video produktion, interaktive medier og multimedieproduktion, elektronisk publicering, og online-informationstjenester. Medievidenskab kandidater er forberedt til en karriere som eksperter i kommunikation i sådanne steder som handel og industri, uddannelse og underholdning, og regeringen og ikke-for-profit sektor. Kandidater er også parat til at fortsætte deres graduate arbejde i retning af en doktorgrad. Studerende vil opgradere med design, teknisk, og kritiske færdigheder og vil være godt rustet til at tage fat på de mange udfordringer, som virksomheder, små virksomheder, offentlige institutioner, non-profit organisationer og uddannelsesinstitutioner står som de vove sig ind i digital årtusinde.... [-]