Uddannelse i Sverige - Uddannelse-uddannelser i Sverige Uddannelse

Uddannelse i Sverige - Uddannelse-uddannelser i Sverige Uddannelse

Uddannelse

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

De, der forfølger uddannelse som en karriere vil gennemgå kurser, der er designet til at uddanne kommende pædagoger. Heldigvis er der en bred vifte af kurser for studerende, der ønsker at supplere eventuelle undervisning legitimationsoplysninger. Disse kurser tilbydes på forskellige institutioner i hele verden.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Uddannelse i Sverige - Tag din MA i Sverige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

MA in Adult Learning and Global Change

Linköping University
Online Deltid 2 år September 2018 Sverige Linköping

[+]

Globalt / lokalt læring, 7,5 point Forståelse af forskning, 7,5 point

[-]

Mfa I Kritiske Og Pædagogiske Studier

Lund University
på universitet Fuldtid September 2019 Sverige Lund

Dette kandidatuddannelsesprogram søger at stimulere anvendt tænkning inden for det kunstneriske område: at undersøge, hvordan vi kan producere og diskutere kunst og hvordan pædagogiske strategier kan ses som kunstneriske modeller i kunstpraksis og undervisning er centrale emner. [+]

Programoversigt

Kritiske og pædagogiske studier er et internationalt post-graduate studieprogram, der fører til en Master of Fine Arts-grad, der arbejder tværs over grænserne mellem kunstteori, praksis og pædagogik. Det bringer sammen ph.d.-studerende med en BFA og studerende, der tidligere har gennemført en studiebaseret MFA. Programmet søger at tilskynde til anvendt tænkning inden for kunstområdet, undersøge, hvordan vi både kan producere og diskutere kunst, samt undersøge, hvordan pædagogiske strategier kan ses som kunstneriske modeller i kunstpraksis og som undervisning.

Dette er et banebrydende program, der har til formål at undersøge de måder, hvorpå kritisk teori og pædagogik informerer kunstneriske praksis. Teori vil blive betragtet som en praksis, og praksis vil blive teoretiseret. Centrale spørgsmål og diskussionsemner er pædagogiske strategier såsom kunstnere undervisning kunstnere og kunstnerens rolle i formidlingen til et offentligt kombineret med kritisk tænkning om kunstnerisk produktion, med en åbenhed over for at lære og eksperimentere. Læseplanen er i konstant udvikling og er velegnet til kunstnere, der arbejder fra en hybrid eller en udvidet praksis. Eleverne og programlederne arbejder sammen for at forme programstrukturen gennem gruppedialog og kritisk undersøgelse af indholdet, da det passer til deltagernes interessepunkter, samtidig med at man responderer på relevante emner af dagen. Dette tager normalt form af intensive seminarer og workshops ledet af besøgslærere, professorerne på Malmö Kunstakademi og facilitatorer af Kritiske og Pedagogiske Studier. Tidligere deltagere har dog også foreslået deres eget selvorganiserede kursus og har positivt påvirket programstrukturen indefra. Vores fokus er på, hvordan kunstnere diskutere, producerer, uddanne og kommunikere, som vi sigter... [-]