Uddannelse i Sverige - Uddannelse-uddannelser i Sverige Uddannelse

Uddannelse i Sverige - Uddannelse-uddannelser i Sverige Uddannelse

Uddannelse

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Uddannelse er defineret som processen med at erhverve viden i enhver form, hvad enten det er overbevisninger, vaner, færdigheder eller værdier. Der er mange måder for enkeltpersoner at forfølge og modtage undervisning. Nogle metoder kan indebære undervisning, storytelling, åbne diskussioner, uddannelse og forskning.

 

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Uddannelse i Sverige - Tag din MA i Sverige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

MA i voksenuddannelse og global forandring

Linköping University
Online Deltid 1 år September 2019 Sverige Linköping

Voksenuddannelse og globale forandringer er designet til at forbedre praktikernes evne til at arbejde i den globaliserende verden og udfordre de traditionelle perspektiver for globaliseringen. Det vil gøre dette ved at udvikle et kritisk perspektiv på globaliseringen og en reflekterende og strategisk praksis. Programmets karakteristiske træk er en dialektik mellem elevernes personlige erfaring og de konceptuelle ressourcer i programmet. [+]

Regeringer over hele verden opfordrer indtrængende borgere til at uddanne og uddanne sig for at forblive konkurrencedygtig i en sammenhængende verden. Kritiske diskurser om globalisering kræver evnen til at lære i situationer, der spænder over store kulturelle og geografiske skillelinjer. Vores program er for dem, der ønsker at forstå voksenuddannelse inden for rammerne af globale forandringer inden for et unikt digitalt læringsformat, der har vundet international anerkendelse.

Online læring og speciale

Denne kandidatuddannelse forbedrer elevernes evne til at arbejde i en globaliserende verden og udfordre de traditionelle perspektiver på globaliseringen. Vores program er et lige samarbejde mellem Linköping University og partneruniversiteter i Canada (University of British Columbia), Sydafrika (University of Western Cape) og Australien (ny partner, der bliver annonceret).... [-]