$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Uddannelse Boston - Uddannelse -uddannelser i Boston Uddannelse , Boston

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år. I sin bredeste forstand, kan uddannelse defineres som enhver formativ oplevelse, der har en form for effekt på en person. Dette dermed kan påvirke den måde, den… Læs mere

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

I sin bredeste forstand, kan uddannelse defineres som enhver formativ oplevelse, der har en form for effekt på en person. Dette dermed kan påvirke den måde, den enkelte, eller studerende, tror, ​​føler eller handler. Pædagogik er en vigtig begreb i uddannelse, der refererer til den metode i undervisningen.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

At være hovedstaden i Massachusetts, Boston er meget hovedstadsområdet og hjem til over 6 millioner mennesker. Det er et center for uddannelse med over 100 gymnasier og universiteter til at deltage.

Fjernundervisning Uddannelse Boston - Tag din Uddannelse i Boston. Få alle Uddannelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Boston University Metropolitan College Online
Boston, USA

Boston Universitys online Master of Arts i kunstundervisningsprogram er designet til travle undervisere, der elsker at lave og undervise i kunst, og som ønsker at forbedre der ... +

Boston Universitys online Master of Arts i kunstundervisningsprogram er designet til travle undervisere, der elsker at lave og undervise i kunst, og som ønsker at forbedre deres praksis, fremme deres karriere og ændre deres studerendes liv gennem kraften af kunstnerisk udtryk. Studerende styres af masterlærere med mange års erfaring i studiet og klasseværelset. Online-programmet giver vores studerende mulighed for at modtage den højeste uddannelse uden at forlade deres familier, job og samfund. De fleste studerende gennemfører MA-graden i 18 til 24 måneder. -
MA
Engelsk
Online