Filter
Humanistiske kandidater
Ungarn Studietype: alle Hastighed: alle

Uddannelse i Ungarn - Uddannelse-uddannelser i Ungarn Uddannelse

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Uddannelse er defineret som processen med at erhverve viden i enhver form, hvad enten det er overbevisninger, vaner, færdigheder eller værdier. Der er mange måder for enkeltpersoner at forfølge og modtage undervisning. Nogle metoder kan indebære undervisning, storytelling, åbne diskussioner, uddannelse og forskning.

 

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Uddannelse i Ungarn - Tag din MA i Ungarn. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Uddannelse, Ungarn

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Eötvös Loránd University

Dette heltidsuddannelsesprogram er designet til at give deltagerne den viden, færdigheder og erfaring, der gør det muligt for dem at blive fuldgyldige fagfolk inden for u ... [+]

Dette heltidsuddannelsesprogram er designet til at give deltagerne den viden, færdigheder og erfaring, der gør det muligt for dem at blive fuldgyldige fagfolk inden for undervisning i engelsk som fremmedsprog. Det inkluderer tre hovedkomponenter:

En række underviste moduler (on-campus seminarer og forelæsninger), der dækker relevante fagområder i begge semestre.En periode med overvåget praktisk undervisningspraksis (50 timer i andet semester), hvor deltagerne arbejder med virkelige elever af engelsk som fremmedsprog.En forskningsbaseret afhandling eller andet projektbaseret arbejde, der skal indsendes inden for to år efter at deltageren har optjent alle studiepoeng på de undervisede kurser.... [-]
Ungarn District V.
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eötvös Loránd University

Målet med dette program er at uddanne perfekte fagfolk i de teoretiske fundamenter og grundlæggende metoder inden for uddannelsesvidenskab. Studerende vil opnå en integre ... [+]

Målet med dette program er at uddanne perfekte fagfolk i de teoretiske fundamenter og grundlæggende metoder inden for uddannelsesvidenskab.

Studerende vil opnå en integreret viden om uddannelsesvidenskab og pædagogisk praksis og nærliggende discipliner (filosofi, psykologi, sociologi, økonomi og lov).

Dette program giver eleverne en dybdegående viden om at arbejde hos statslige myndigheder og virksomheder, forskningsinstitutioner samt for private virksomheder, offentlig administration, internationale organisationer og ikke-statslige organisationer (ngo'er).

Specialiseringer:

BarndomsstudierForskningsstudierUddannelsesteknologiUddannelsesstyringStyrke af programmet... [-]
Ungarn District V.
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk