MA Gödöllő - MA programmer i Gödöllő - MA Gödöllő

MA Gödöllő - MA programmer i Gödöllő - MA Gödöllő

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Gödöllő er en lille ungarsk by, der spiller hjem til 34.000 indbyggere. Den huser den landbrugsmæssige institut, der tilbyder en bred vifte af programmer i dette og beslægtede områder.

MA Gödöllő - Tag din MA i Gödöllő. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MSc I Management Og Lederskab

Szent István University
på universitet Fuldtid 4 semestre September 2018 Ungarn Gödöllő

Formålet med uddannelsen er at give specialister til virksomheder og non-profit sektoren, der har omfattende og integreret faglig viden om lederevner. [+]

Målsætninger for uddannelsen:

Formålet med uddannelsen er at give specialister til virksomheder og non-profit sektoren, der har omfattende og integreret faglig viden om lederevner. De kandidater af kurset er i stand til at analysere, udvikle, tilrettelægge, kontrollere og styre procedurerne er på de organisationer i den private sektor og den almennyttige sektor. De kan genkende, analysere og løse de nye problemer, mens de bruger de erhvervede kategorier af individuelle og organiserede læring og udnytte deres evner for innovation og kreativ tænkning. Der er mulighed for at studere på specialiseringer i de sidste to semestre (Business Consulting, Human Resource Management og organisationsudvikling). De har også opnå en passende viden grundlag for at gå videre med deres studier i rammerne for ph.d.-uddannelse. Dette kursus indeholder også besøg i de nationale og multinationale virksomheder, så de studerende kunne få praktisk viden om ledelse undersøgelser.... [-]