Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Byudvikling-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts (MA) grad er lidt anderledes fra Master of Science (MS) grad baseret på emnet og nogle gange længden af ​​programmerne. Den MA-programmer typisk dækker emner som historie, humaniora, litteratur og filosofi. Det meste af tiden, er disse grader efterspurgt som et postgraduate program efter at der er opnået en bachelor-grad.

Hvad er en MA i byudvikling? Urban vækst er konstant at påvirke den moderne verden. Med nye fysiske og sociale miljøer, er der nye problemer og muligheder. De personer, der vælger at studere i dette program tager tid til at udforske udviklingen mønstre, bypolitik, der er involveret i at skabe disse politikker og organisere samfund etik. Der kan være en del fokus på emner som arkitektonisk regenerering eller international forskningsfelt.

Studerende typisk nyde en række hands-on uddannelse og forskning erfaringer.De har adgang til fagfolk på området og ekspert instruktører. Deltagerne i programmet kan bruge tid honing et smalt område af specialisering eller kan have muligheder for at få hands-on erfaring.

Omkostningerne ved at deltage i en urban udviklingsprogram kan variere fra skole til skole. Dette gælder især for skoler, der ligger i en række forskellige lande. For specifikke oplysninger, bør potentielle studerende kontakte de enkelte skoler.

Efter endt uddannelse, kan personer, der har gennemført programmet søge stillinger som specialister i analyse af politikker eller kan arbejde på at udvikle nye politikker. Kandidater vil have de nødvendige færdigheder til at blive effektive ledere inden for bypolitik udvikling og fællesskab organisation. De kan arbejde med agenturer eller tænketanke med det formål at bringe rehabilitering eller bæredygtig udvikling til lokalsamfund.

Hvis du nogensinde har ønsket at være med til at gøre positive ændringer, der påvirker samfund, så tag et kig på programmet notering for at se, hvad der er tilgængeligt. Brug den ledende formular til at kontakte bestemte skoler. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form. 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

4 Resultater i Byudvikling

University of the Witwatersrand

Marchen (SEEC) kvalifikation er et år på fuld tid program på bæredygtighed og energi studier med fokus på byer, bygder, bygninger og arkitektur. Med et stærkt fokus på en ... [+]

Marchen (SEEC) kvalifikation er et år på fuld tid program på bæredygtighed og energi studier med fokus på byer, bygder, bygninger og arkitektur. Med et stærkt fokus på energi- og klimaudfordringen, sigter dette tværfagligt program at bevæbne de færdiguddannede med en integreret vifte af kompetencer, som vil gøre dem uvurderlige rolle spillere i beslutningsprocessen om fremtiden / bæredygtighed i byerne og deres byggede miljø. Ud over de grundlæggende tekniske principper på en række af de tiltag / teknologier i forskellig målestok, kurser i programmet løse en bred vifte af indbyrdes forbundne spørgsmål, herunder politiske rammer, institutionelle strukturer, markeder, adfærd, økonomi og sociale og økonomiske dimensioner. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

For denne grad skal kandidaten gennemføre forskning og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne. ... [+]

Kandidaten skal gennemføre forskningen og skrive en afhandling om et godkendt, relevant emne.

Adgangskrav

Optagelse vil blive overvejet for en studerende, der er i besiddelse af et universitetsbaseret Honours-kvalifikation i bystudier på NQF-niveau 7. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet ved henstilling fra instituttets formand.

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Liela Groenewald Tlf: 011 559 2884 / E-mail: lielagr@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Royal College of Art

Med en global bybefolkning på 4 mia. Og 28 megaciteter oplever det urbane liv en vigtig ændring. Nye sociale grupper opstår, befolkningen er aldrende, familieenheder stræ ... [+]

Studerende på verdens nummer én rangerede kunst og design universitet i fem på hinanden følgende år (2015-2019) i QS World University Subject Rankings.

Om programmet

Med en global bybefolkning på 4 mia. Og 28 megaciteter oplever det urbane liv en vigtig ændring. Nye sociale grupper opstår, befolkningen er aldrende, familieenheder strækker sig og spredes, arbejdet bliver casualiseret og hele samfund er flyttet online. Samtidig opstår farlige nye sociale skillelinjer i byernes periferi, mellem forskellige kulturer og nu også mellem forskellige generationer.

Mange af de modeller, der bruges til at forklare, designe, udvikle og styre byer, har modstået forandringer. Mere for nylig er der imidlertid nye muligheder, og konsekvenserne af dem lover at være dybe: moderne sociale bevægelser, automatiserede bygningforsyningskæder, teknologiplatforme, førerløs transport og logistik, distribueret vand- og energiinfrastruktur - alt sammen radikalt omformer byens grundlæggende byggesten.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Kandidatuddannelsen i bymæssige og offentlige anliggender træner eleverne i offentlig politik, bystudier og græsrodsarrangementer, undersøger måder politik og samfundsind ... [+]

Kandidatuddannelsen i bymæssige og offentlige anliggender træner eleverne i offentlig politik, bystudier og græsrodsarrangementer, undersøger måder politik og samfundsindsats kan påvirke positiv forandring.

Vores program kombinerer kandidatseminarer i bystudier, politik, sociologi og offentlig politik med praktisk erfaring inden for samfundsbaseret forskning, politisk design, politikanalyse, advocacy og implementering. Kandidater er entydigt rustet til at formulere politik og initiativer til mere retfærdige og pulserende byområder inspireret af tankevækkende engagement med teorien og praktikken af ​​social retfærdighed.

Praktik - Få praktisk erfaring på banen og opbygge et netværk af faglige kontakterKarrieremuligheder - Understøttet af faglig og faglig mentorskap og ledelsesudviklingDistinguished Faculty - Består af både førende akademikere og dyktige fagfolk og praktikere på områdetFleksibelt tidsplan - Vores fuldtidsprogram tilbyder kurser om eftermiddagen og aftenen. Studerende kan også udforske deltidsoptioner.Læringsresultater... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk