Filter
Humanistiske kandidater
Zimbabwe Mutare Studietype: alle Hastighed: alle

MA Mutare - MA programmer i Mutare - MA Mutare

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Zimbabwe, officielt Republikken Zimbabwe, er en indlandsstat beliggende i det sydlige Afrika, mellem Zambezi og Limpopo floderne.

MA Mutare - Tag din MA i Mutare. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Africa University - Zimbabwe

Det Teologiske Fakultet tilbyder Master of Arts in Religious Studies (MA) grad til studerende fra forskellige baggrunde, der fagligt kan optage stillinger i højere lærean ... [+]

Det Teologiske Fakultet tilbyder Master of Arts in Religious Studies (MA) grad til studerende fra forskellige baggrunde, der fagligt kan optage stillinger i højere læreanstalter (universiteter), kirker, tjene i økumeniske ledende stillinger, undervise i religiøse og moralske Uddannelse i skoler og religionsstudier i teologiske kollegier (seminarer) og relevante ikke-statslige organisationer (NGO'er), hvor de vil fungere som katalysatorer for ændring i beslutningstagning og formulering af politikker, eller videreføres til relevante ph.d.-uddannelser.

Programmets mål

At udstyre eleverne til at tjene i religiøse institutioner og samfundet som helhed./>

At forberede eleverne til ph.d.-studier.... [-]

Zimbabwe Mutare
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk