Kvalifikation baseret på krav, stringens og praksis

Master i Business Tax Advice (MAFE) giver teknisk viden og færdigheder, der er afgørende for udøvelsen af erhverv som advokat eller skatterådgiver.

Efter færdiggørelse af kandidatuddannelsen vil den studerende være fuldt uddannet til at udvikle deres professionelle arbejde med rådgivning af store og mellemstore virksomheder, i specialiserede virksomheder inden for erhvervs- og skatteområdet eller i konsulentfirmaer eller revisionsfirmaer.

MAFE er en moderne og opdateret mester i alt relateret til de nye finanspolitiske udfordringer, der er taget op, for eksempel i den digitale verden.

metodologi

Læreskolens undervisningsmetode svarer på behovet for at yde praktisk uddannelse og anvendes til studerende, der søger en kandidatgrad i streng lovgivning, krævende og tilpasset virksomhedens eller Rettens virkelighed.

Af denne grund anvender Fundesem Business School metoden, kaldet Case Method, hvorved eleverne skal forberede og foreslå løsninger på de praktiske tilfælde, der opstår i løbet af klasserne. Law School-programmerne har praktiske forudsætninger som simulering af domme, inspireret af egentlige sager. Fundesem Business School Favoriserer Fundesem Business School metoden integration og samarbejde til løsning af reelle sager. Fra skolen er vi overbevist om, at samarbejdsarbejde fremmer udveksling af synspunkter, meninger og erfaringer, der beriger den studerendes uddannelse.

Program Structure

Law School-programmerne har tre faser.

pic-ia02.png

Pre-Master perioden begynder et par uger før starten af Law School mastergrad. I denne periode med frivillig bistand modtager eleverne klasser i juridiske grunde og brug af kontorværktøjer og andre emner, der kan hjælpe med i realiseringen af programmet.

Masterperioden er opdelt i følgende dele eller faser:

KENDINGSOMRÅDER: Det er mesterhøjtidens periode, hvor de emner, der anvendes på hver af masteruddannelserne, tages. Emnerne er blevet tilpasset i meddelelsen af oktober 2018 med en ny dagsorden, der omfatter emner inden for digital transformation, såsom internetrekruttering, databeskyttelse eller skatteaspekterne af onlinehandel.

SPECIALISERING: I MDE er der en specialisering inden for digital lov og international handel.

FINAL MASTER WORK: Udarbejdelse af en TFM for at anvende hvad der er blevet lært med support og individualiseret opfølgning af en vejleder. PERSONLIG KARRIEREPLAN: Ledsagelse til planlægning af den strategiske plan for karriereudvikling af den studerende. Ansættelsesegnethed er en af de vigtigste egenskaber ved Law School.

Når eleverne bliver færdige, kan de gå til en Post-Mater-periode. I denne periode modtager den studerende træning på tre områder:

  1. Strategiske nøgler til at fremme et professionelt kontor. Programmet giver mulighed for at kende nogle af de centrale strategiske nøgler til ledelse, udvikling og konkurrenceevne hos et professionelt firma, der giver referencer og væsentlige elementer til effektiv, effektiv og innovativ styring, både på kort og lang sigt.
  2. Digital Business Programmets hovedmål er, at deltagerne skal beherske nøglerne og opnå en samlet vision af det digitale økosystem og dens konsekvenser for virksomhedens konkurrenceevne, idet de behandler både forretningsstyringsprocesser og forretningsmuligheder, der opstår i det nye digitale miljø.
  3. Forbedring af engelsksprog. Bevidst om engelsks betydning for faglig udvikling, giver Fundesem studerende, der ønsker at forbedre sproget i løbet af et semester, i det følgende akademiske år til mesterens færdiggørelse.

erfaringer

Lawes of Fundesem har blandt sine målsætninger ikke kun erhvervelse af viden og beslutningsværktøjer, men også udvikling af personlige færdigheder eller bløde færdigheder.

ORDERINGSKOLEN. I skolens skole vil eleverne lære teknikker til at udsætte, argumentere og forsvare; meget vigtige værktøjer til enhver professionel, men mere hvis det er praksis af lov eller rådgivning.

UDDANNELSE. I et par dage ændres sager og noter af andre dynamikker i et læringsmiljø, der er helt anderledes end det sædvanlige, der understreger vigtigheden af lederskab og teamwork og hjælper med at styrke ens styrker samt at opdage punkter forbedring. VIRTUELLE DOMSTOLER CIVIL OG ADMINISTRATIV INDHOLDSFORTEGNELSE. BISTAND TIL VIRKSOMHEDER. De virtuelle vurderinger i Master of Business Law forberede vores elever til at tage sikkerhed og professionalisme med det juridiske forsvar for domstole og domstole. Eksperter fra retsvæsenet og fra retsvæsenet udfører simuleringer på sager om de seneste nyheder. Besøg vil blive arrangeret til domstolene og provinsretten for at deltage i rigtige udsigter i salen.

Dage til potentielle kompetencer. Fundesem arrangerer forskellige dage og begivenheder med fokus på at fremme faglig udvikling, der hjælper den studerende med aspekter som kendskab til de nyeste trends inden for jobsøgning på det juridiske område, hvordan man får en mere værdsat og søgt profil eller hvordan man fremhæver de mest efterspurgte færdigheder og personlige færdigheder i udvælgelsesprocesserne.

kloster

Fakultetet for lovskolen består af fagfolk fra erhvervslivet (advokater, økonomer, rådgivere, dommere, dommere) i praksis, som har stor faglig erfaring inden for deres undervisningsområder.

Law School fakultetet har en pædagogisk træning og kald, samt en omfattende viden om de emner, de underviser. Professionel praksis giver lærere mulighed for at levere en global vision for den juridiske verden samt rådgivning og rådgivning. Studerende i Master i Juridisk Praktik for Young Lawyers (MJA), Master i Business Law (MDE), Master i Business Tax Advice (MAFE), Advanced Course i Business Tax Advice (ASLE), samt analog uddannelse , kan de ved afslutningen af kurset have en komplet vision baseret på virksomhedens virkelighed.

Karriereudvikling

Hos FBS hjælper vi den studerende, så han kan planlægge sin professionelle karriere og træffe de mest hensigtsmæssige beslutninger, så han kan designe og udføre sine hovedmål.

Gennem forskellige tjenester (Karriere Advisor, Coaching

Nogle karriereudviklingsdata er følgende:

  • 4 ud af 5 studerende, der udfører praktikophold med endeligt ansat af de samme virksomheder
  • 95% af FUNDESEM-studerende forbedrer eller ændrer deres job inden for to år efter, at mesteren er færdiggjort
  • Mere end 600 virksomheder har ansøgt om stillinger til Fundesem-studerende
  • 130 studerende blev ansat af virksomheder i det sidste akademiske år 2017/18

finansiering

FBS er et non-profit fundament, hvis formål er udviklingen af fagfolk og virksomheder. Af denne grund stiller stiftelsen adgang til LAW SCHOOL-programmerne en række stipendier, således at enhver studerende, der virkelig er engageret i deres uddannelse, kan fuldføre de lovmæssige skolemestere uden økonomiske problemer. Desuden har FBS meget fordelagtig finansiering med flere finansielle enheder.

Program undervist i:
Spansk

Se 2 flere kurser fra Fundesem Business School »

Senest opdateret May 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 24, 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 24, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 24, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Carreras Profesionales | 'Ponen pasión, pero sobretodo, creen en lo que hacen'