MAFE Master i Business Tax Consulting

Generelt

Program beskrivelse

Kvalifikation baseret på krav, stringens og praksis

Master i Business Tax Advice (MAFE) giver teknisk viden og færdigheder, der er afgørende for udøvelsen af erhverv som advokat eller skatterådgiver.

Efter færdiggørelse af kandidatuddannelsen vil den studerende være fuldt uddannet til at udvikle deres professionelle arbejde med rådgivning af store og mellemstore virksomheder, i specialiserede virksomheder inden for erhvervs- og skatteområdet eller i konsulentfirmaer eller revisionsfirmaer.

MAFE er en moderne og opdateret mester i alt relateret til de nye finanspolitiske udfordringer, der er taget op, for eksempel i den digitale verden.

tax, forms, incomestevepb / Pixabay

metodologi

Læreskolens undervisningsmetode svarer på behovet for at yde praktisk uddannelse og anvendes til studerende, der søger en kandidatgrad i streng lovgivning, krævende og tilpasset virksomhedens eller Rettens virkelighed.

Af denne grund anvender Fundesem Business School metoden, kaldet Case Method, hvorved eleverne skal forberede og foreslå løsninger på de praktiske tilfælde, der opstår i løbet af klasserne. Law School-programmerne har praktiske forudsætninger som simulering af domme, inspireret af egentlige sager. Fundesem Business School Favoriserer Fundesem Business School metoden integration og samarbejde til løsning af reelle sager. Fra skolen er vi overbevist om, at samarbejdsarbejde fremmer udveksling af synspunkter, meninger og erfaringer, der beriger den studerendes uddannelse.

Program Structure

Law School-programmerne har tre faser.

pic-ia02.png

Pre-Master perioden begynder et par uger før starten af Law School mastergrad. I denne periode med frivillig bistand modtager eleverne klasser i juridiske grunde og brug af kontorværktøjer og andre emner, der kan hjælpe med i realiseringen af programmet.

Masterperioden er opdelt i følgende dele eller faser:

Videnområder: Det er perioden for mesteren, hvor de emner, der anvendes til hver af mestrene, er taget. Emnerne er blevet tilpasset i oktober 2018-opkaldet med en ny dagsorden, der inkluderer emner om digital transformation, såsom internetkontraktering, databeskyttelse eller de fiskale aspekter af online handel.

Specialisering: I MDE er der en specialisering inden for digital ret og international handel.

Afsluttende masterprojekt: Forberedelse af en TFM til anvendelse af det, der er lært med støtte og individualiseret overvågning af en tutor.

Personlig karriereplan: Akkompagnement til planlægning af den studerendes strategiske karriereudviklingsplan. Beskæftigelsesegnethed er en af de vigtigste egenskaber ved Law School.

Når studerende studerer, kan de gå til en post-master periode. I denne periode modtager den studerende uddannelse inden for tre områder:

  1. Strategiske nøgler til at fremme et professionelt kontor. Programmet giver mulighed for at kende nogle af de centrale strategiske nøgler til ledelse, udvikling og konkurrenceevne hos et professionelt firma, der giver referencer og væsentlige elementer til effektiv, effektiv og innovativ styring, både på kort og lang sigt.
  2. Digital Business Programmets hovedmål er, at deltagerne skal beherske nøglerne og opnå en samlet vision af det digitale økosystem og dens konsekvenser for virksomhedens konkurrenceevne, idet de behandler både forretningsstyringsprocesser og forretningsmuligheder, der opstår i det nye digitale miljø.
  3. Forbedring af engelsksprog. Bevidst om engelsks betydning for faglig udvikling, giver Fundesem studerende, der ønsker at forbedre sproget i løbet af et semester, i det følgende akademiske år til mesterens færdiggørelse.

erfaringer

Lawes of Fundesem har blandt sine målsætninger ikke kun erhvervelse af viden og beslutningsværktøjer, men også udvikling af personlige færdigheder eller bløde færdigheder.

Offentligt talende skole. I offentligt talende skole studerende lærer teknikker til at præsentere, argumentere og forsvare; meget vigtige værktøjer til enhver professionel, men endnu mere, når det kommer til at praktisere jura eller rådgive.

Udendørs træning. I et par dage udveksles sager og noter til anden dynamik i et helt andet læringsmiljø end normalt, hvilket understreger vigtigheden af lederskab og teamwork og hjælper med til at styrke deres egne styrker samt opdage punkter til forbedring.

Virtuel civil og administrativ retssag. Deltagelse i virkelige forsøg. Virtuelle forsøg i Master of Business Law forbereder vores studerende til sikkert og professionelt at påtage sig juridisk forsvar for domstole og domstole. Simuleringer af de seneste sager udføres af eksperter fra det juridiske erhverv og retsvæsenet. Besøg i domstolene og provinsretten arrangeres for at deltage i reelle retsmøder.

Konferencer for at forbedre faglige færdigheder. Fundesem arrangerer forskellige konferencer og begivenheder med fokus på at fremme professionel udvikling, hjælpe den studerende med aspekter som at kende de nyeste jobsøgningstendenser inden for det juridiske område, hvordan man har en mere værdsat og efterspurgt profil eller hvordan man fremhæver de mest krævede personlige færdigheder og egnethed i udvælgelsesprocesserne.

Komplementære workshops

Undervisningsmetodikken, der bruges i Fundesem, hjælper med færdigheder som kommunikation, teamwork, konfliktløsning eller beslutningstagning. At studere MDE eller MAFE i vores skole er en betydelig kanal for at synliggøre vores studerendes professionalisme og talent.

Netværk. Forholdet til lærere og kammerater er vigtigt for at begynde at udvikle en karriere inden for enhver sektor. Hos Fundesem betragter vi det som en af de vigtigste og berigende oplevelser for studerende. Disse professionelle forhold giver os mulighed for at væve et netværk af kontakter af høj kvalitet, der er relateret til erhvervslivet.

Ledelse talentudvikling. Debatten, der er udviklet under sessionerne, giver den studerende mulighed for at gå videre i beslutningsprocessen og udsætte fakultetet for fakultetet. Udviklingen af disse færdigheder hjælper med at bedre forberede den studerende til jobbet og deres faglige miljø.

Organiseret besøg hos advokatfirmaer. Hvert akademisk år arrangerer Fundesem en tur uden for Alicante til så fremtrædende nationale eller internationale kontorer som Uría & Menéndez, Grant Thornton eller Gómez Acebo. I disse sessioner forklares viden om udvælgelsesprocesser for de studerende, og de har mulighed for at blive integreret i disse processer.

Anerkendelse af den bedste speciale. Master's Final Works præsenteret af Law School-studerende værdsættes også af forskellige professionelle firmaer og kan have særlig anerkendelse fra de vigtigste advokatfirmaer, hvilket er yderligere hjælp til at forbedre selve læseplanen.

kloster

Fakultetet for lovskolen består af fagfolk fra erhvervslivet (advokater, økonomer, rådgivere, dommere, dommere) i praksis, som har stor faglig erfaring inden for deres undervisningsområder.

Professorerne i Law School har uddannelse og pædagogisk erhverv, samt omfattende viden om de fag, de underviser, og professionel praksis betyder, at lærere kan give en global vision af den juridiske verden, samt rådgivning og rådgivning. Studerende til Master i juridisk praksis for unge advokater (MJA), Master in Business Law (MDE), Master in Business Tax Consulting (MAFE), Higher Course in Business Tax Consulting (ASLE), samt lignende uddannelse Ved afslutningen af kurset får de en fuldstændig vision baseret på virksomhedens virkelighed.

Karriereudvikling

Hos FBS hjælper vi den studerende, så han kan planlægge sin professionelle karriere og træffe de mest hensigtsmæssige beslutninger, så han kan designe og udføre sine hovedmål.

Gennem forskellige tjenester (Karriererådgiver, Coaching & Mentoring, Seminarer og Workshops og Arbejdsorientering) ledsages den studerende til at designe og udføre en strategisk plan for karriereudvikling. Tilsvarende er der adgang til en beskæftigelsesudveksling, der sætter Kontakt studerende i processen med at søge beskæftigelse eller som ønsker at forbedre deres nuværende arbejde med rekrutterere, talent spejdere eller de rigtige virksomheder.

Nogle karriereudviklingsdata er følgende:

  • 4 ud af 5 studerende, der udfører praktikophold med endeligt ansat af de samme virksomheder
  • 95% af FUNDESEM-studerende forbedrer eller ændrer deres job inden for to år efter, at mesteren er færdiggjort
  • Mere end 600 virksomheder har ansøgt om stillinger til Fundesem-studerende
  • 130 studerende blev ansat af virksomheder i det sidste akademiske år 2017/18

finansiering

FBS er et non-profit fundament, hvis formål er udviklingen af fagfolk og virksomheder. Af denne grund stiller stiftelsen adgang til LAW SCHOOL-programmerne en række stipendier, således at enhver studerende, der virkelig er engageret i deres uddannelse, kan fuldføre de lovmæssige skolemestere uden økonomiske problemer. Desuden har FBS meget fordelagtig finansiering med flere finansielle enheder.

Hvad studerende siger

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Læs mere

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Minimer