MArch Arkitektur

Generelt

Program beskrivelse

Kursus detaljer

Dette er et kreativt, studiefokuseret kursus med et stærkt engagement i designforskning. Det tilbyder en internationalt omsættelig arkitektonisk uddannelse på professionelt niveau, der fører til en kvalifikation, der opfylder kravene fra Architects Registration Board (ARB) og Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2-fritagelse. Dette kursus er opført i Commonwealth Association of Architects 'godkendte kurser.

Med designstudiet, der tager udgangspunkt i dine studier, vil du blive udfordret til at udvikle løsninger på en række arkitektoniske designproblemer. Dit kursus vil undersøge aktuelle aktuelle spørgsmål i arkitekturen, herunder historisk og filosofisk tanke, nutidige forhold for bybeboelse, udfordringer for en bæredygtig økologi og forgreningerne i moderne teknologi. Du vil skabe en individuel tilgang til arkitektur, når du udforsker dine personlige interesser i forhold til byens, regionale, nationale og globale designperspektiver.

Skolen er tæt forbundet med professionelle samfund som Leeds Society of Architects, West Yorkshire Society of Architects og RIBA Yorkshire regionen, og giver et levende miljø for arkitektonisk debat. Du vil studere med en forskelligartet krop af førende praktikere, akademiske lærere og gæsteprofessorer, der vil give en bred vifte af muligheder for arkitektonisk diskussion, stimulering og engagement.

Leeds School of Architecture tilbyder en PEDR-overvågningstjeneste for kandidater med BA (Hons) Arkitektur, Master of Architecture (MArch) eller tilsvarende grad. PEDR er en elektronisk oversigt over din erhvervserfaring, udvikling og kompetence inden for arkitekturudøvelse og vil tilbyde support på Pathway til registrering eller licensure, primært med ARB.

Kursusfordele

Dette kursus tilbyder højkvalitets, kreativ designuddannelse som grundlag for kvalifikation og praksis som arkitekt, samtidig med at kravene i del 2 for Arkitekter Registration Board Prescription, Royal Institute of British Architects Validation og QAA Architecture Subject Benchmark for de endelige prisprogrammer.

Du får adgang til et fremragende læringsmiljø i Broadcasting Place, som giver studieplads til individuelle og gruppeprojekter. Dens faciliteter omfatter parallelle bevægelsesbrætter, flip-top tegnebrætter, 3D-printere og laserskærere.

Adgangskrav

Krav: Ansøgere skal enten have mindst en anden klasse honnør grad i det kognitive emne i arkitektur fra et ARB / RIBA akkrediteret del 1 kursus, mindst en anden klasse honours grad i arkitektur fra et ikke-ARB / RIBA Part One kursus og erhvervserfaring eller i det mindste en anden klasse honours degree i arkitektur fra et ikke-ARB / RIBA Part One kursus med Part One tildelt gennem ARB Assessment Panel og erhvervserfaring. Et års erhvervserfaring inden for arkitektonisk praksis eller en kognitiv disciplin inden indgangen er ikke nødvendig, men anses for fordelagtig.

Alle egnede kandidater, der opfylder adgangskravene, skal indsende en portefølje af grad og erhvervserfaring og kan blive pålagt at deltage i et interview. Din portefølje skal indeholde eksempler fra det afsluttende år af din grad, så ansøgninger normalt ikke skal foretages, før du har afsluttet dine studier. Kandidater baseret i udlandet vil blive støttet til at foretage dette elektronisk og / eller telefonisk.

Alle ansøgninger skal understøttes af en reference, enten akademisk eller professionel. Bemærk venligst, at referencer skal ledsages af et følgebrev på hovedpapir eller sendt direkte af dommeren.

Alle ansøgere skal opfylde vores engelskspråklige sprogkrav.

Engelsk Sprogbehov: IELTS 6.5 med ingen færdigheder under 6,0 eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik, der er tilgængelig på vores hjemmeside.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Efter eksamen er du i stand til at gå videre til professionelle registreringsundersøgelser, der giver adgang til juridisk titel for arkitekt og evnen til at øve på markeder i Storbritannien, EU og andre juridiske jurisdiktioner. Studerende er gået på at opnå en betydelig succes med at arbejde for arkitektoniske praksis i Storbritannien og i udlandet. Alternativt kan du fortsætte din uddannelse ved at studere for en forsknings- eller specialuddannelse.

  • Arkitekt (privat praksis)
  • Arkitekt (lokale myndigheder)
  • Arkitekt (Regeringsorganisation)
  • Arkitekt (Kommercielle Virksomheder)

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd fra at skrive et CV til at søge efter job.

Gebyrer og finansiering

UK & EU

Studieafgiften for året for studerende er £ 9250. Det beløb, du betaler, kan øges hvert år for at tage højde for virkningen af inflationen.

International

Studieafgiften for året for studerende er £ 12500. Det beløb, du betaler, er fastlagt på dette niveau for hvert år på dit kursus.

Faciliteter

Design Studios

Vores moderne multimediestudier omfatter en dedikeret CAD-suite og specialiseret software, såsom REVIT, som giver eleverne mulighed for at udvikle færdigheder i 3D-design og opbygning af informationsmodellering.

Arkitektur og kunststudier

Vores studios giver plads til individuelle og gruppeprojekter, og faciliteter omfatter parallelle bevægelsesbrætter, flip-top tegnebrætter og bogtryk og printmaking workshops. Vores 3D printer og laserskærere kan også bruges til modelfremstilling, plastdannelse, plasmaskæring og 3D-skulpturer.

Bibliotek

Vores bibliotek er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hver dag på året, der giver dig adgang til specialiserede bøger og tidsskrifter, læringsrum, computere, multimediefaciliteter og udlejning af medieudstyr. Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig.

Broadcasting Place

Et knudepunkt til kreative sind og innovative tænkere, Broadcasting Place er hjemsted for vores kunst-, design- og arkitekturstuderende.

Gym og sportsfaciliteter

Det er nemt at holde sig godt i Leeds Beckett - vores fitness-suiter er nemme at komme til, udstyret med al den nyeste teknologi og tilgængelig for alle sportsmedlemmer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Minimer
Leeds , UK Online + 1 Mere Mindre