MArch Sustainable Urban Design

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Vores bæredygtigt bydesign MArch- program fokuserer på design af de offentlige og byområder. Programmet er designet til at gøre det muligt for kandidater at forbedre kvaliteten af byer rundt om i verden ved at bringe innovativt design i et nyt forhold til den nyeste forskning.

Du lærer om byformens struktur, den måde, byerne fungerer på, og hvordan folk bruger dem til at skabe byer, der reagerer på de store muligheder og udfordringer, samfundet står overfor.

Dette program dækker alle de områder, som en urban designer kræver i moderne praksis, herunder:

 • offentlig og bymæssig teori og praksis
 • byfornyelse
 • bæredygtig urbanisme teori og anvendelser
 • bypolitik

Du vil tilegne dig viden og udvikle de nødvendige færdigheder til at imødekomme de moderne kulturelle, historiske, sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer med hensyn til at opnå holistisk bæredygtighed på disse områder.

Hvorfor vælge dette kursus?

 • 3. bedste arkitektskole i landet (Arkitekttidsskrift (2020))
 • Samarbejdsforbindelser: stærke samarbejdsforbindelser med professionelle organisationer og internationale institutioner
 • Live projekter: Arbejd med rigtige projekter og med professionelle organisationer
 • Professionelle færdigheder: Udvikle vigtig faglig viden og færdigheder.

Kursusindhold

Dette program dækker stedgivning, public realm design, urban design teori og praksis, urban bevaring og foryngelse spørgsmål, byer og den måde, de fungerer, og bæredygtig urbanisme teori og anvendelse.

moduler

 • Urban Design Theory and Practice (efterår) 20 point
 • Forskning og faglige færdigheder, værktøjer og metoder (efterår og forår) 20 point

Læring og vurdering

Hvordan du vil lære

 • Forelæsninger
 • Seminarer
 • workshops

Urban design afhænger stærkt af fantasi, eksperimentering og skubbe ud over begrænsningerne i den aktuelle tankegang og nutidig praksis.

Gennem høst- og forårssemestrene analyseres og udforskes levende projekter og moderne urbane bekymringer gennem design og forskning.

Dette program vil udvikle studerendes professionelle design og akademiske færdigheder gennem en række bydesignprojekter sammen med udviklingen af viden gennem forelæsninger og seminarer. Disse vil tilskynde studerende til at være analytiske og kreative i deres tilgange til design af byer og de offentlige steder i dem.

I sommersemesteret arbejder de studerende på en individuelt overvåget forskningsafhandling. Studerende vil blive opfordret til at vælge et emne, der vedrører et moderne bymæssigt spørgsmål i en kontekst af deres interesse og til at foretage et kritisk stykke forskning for at undersøge dette i detaljer.

Hvordan vil du blive vurderet

 • Historie
 • afhandling

Programmet består af 180 point over 3 semestre.

Adgangskrav

Alle kandidater betragtes på individuelt grundlag, og vi accepterer en bred vifte af kvalifikationer. Indgangskravene nedenfor gælder for indrejse i 2021.

Hjem / UK studerende

 • Undergraduate degree: A 2: 1 eller tilsvarende i et bacheloruddannelse i arkitektur, byplanlægning, landskabsdesign, landskabsarkitektur, miljødesign, interiørdesign eller lignende emne. Dette skal omfatte designbaserede moduler, der udgør 25% til 50% af det samlede studiepoeng.
 • Portefølje: Ansøgere til alle MArch-programmer skal indsende en portefølje af deres designarbejde med deres ansøgning. Porteføljen gør det muligt for os at se, at du har nogle af de kernefærdigheder, der kræves for at få succes på et MArch-kursus, og at se udvalget af færdigheder og typer af projekter, som du har afsluttet i din bacheloruddannelse.

EU / internationale studerende

 • Undergraduate degree: A 2: 1 eller tilsvarende i et bacheloruddannelse i arkitektur, byplanlægning, landskabsdesign, landskabsarkitektur, miljødesign, interiørdesign eller lignende emne. Dette skal omfatte designbaserede moduler, der udgør 25% til 50% af det samlede studiepoeng.
 • Internationale og EU-ækvivalenter: Vi accepterer en bred vifte af kvalifikationer fra hele verden.
 • Portefølje: Ansøgere til alle MArch-programmer skal indsende en portefølje af deres designarbejde med deres ansøgning. Porteføljen giver os mulighed for at se, at du har nogle af de grundlæggende færdigheder, der kræves for at få succes på et MArch-kursus, og se udvalget af færdigheder og typer af projekter, som du har afsluttet i din bacheloruddannelse.
 • IELTS: 6,5 (minimum 5,5 i hvert element)
 • Engelsksprogkrav: Udover IELTS (anført ovenfor) accepterer vi også andre engelsksprogede kvalifikationer . Dette inkluderer TOEFL iBT, Pearson PTE, GCSE, IB og O niveau engelsk.

Anvendelse

Ansøgere til alle MArch-programmer skal indsende en portefølje af deres designarbejde med deres ansøgning. Porteføljen giver os mulighed for at se, at du har nogle af de grundlæggende færdigheder, der kræves for at få succes på et MArch-kursus, og at se den række færdigheder og typer projekter, som du har gennemført i din bachelorgrad.

Gebyrer

 • UK-studerende: Bekræftet august 2020 *
 • Internationale studerende: Bekræftet august 2020 *

Den britiske regering har bekræftet, at EU-statsborgere, andre EØS-lande og schweiziske statsborgere, der starter kurser i studieåret 2021/22, ikke længere er berettigede til hjem / britisk gebyrstatus eller den samme økonomiske støtte som i tidligere år. Vi opdaterer vores vejledning til studerende, når flere oplysninger bliver tilgængelige.

Karriere

Jobmuligheder

Kandidater fra MArch Sustainable Urban Design fortsætter typisk med at arbejde på grænsefladen mellem urban design og arkitektur, byplanlægning, landskabsdesign i arkitektonisk eller tværfaglig praksis og designinstitutter rundt om i verden. Mange kandidater går også videre til ph.d.-studiet enten ved Nottingham eller andre førende universiteter. "

"At studere på MArch Sustainable Urban Design er en fantastisk mulighed for at udvikle højt niveau urban designfærdigheder og viden, mens du arbejder under ledelse af førende akademikere. Du studerer i et spændende tværfagligt miljø sammen med kandidater fra forskellige discipliner, lande og baggrunde " Professor Tim Heath, professor i arkitektur og bydesign, direktør for postgraduate studier og kursusdirektør for MArch Sustainable Urban Design

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Minimer
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mere Mindre