Human Resource Management

The Master 's specialisering i Human Resource Management omhandler personale processen i organisationer, fra rekruttering og udvælgelse til forfremmelse, overførsler og afgange. Programmets fokus er på udvikling og kontrol af den menneskelige faktor i en arbejdsgruppe sammenhæng, der bliver stadig mere mangfoldig.

Hvis du tager Mesterens specialisering i HRM, vil du blive tildelt en grad i Business Administration, men du vil specialisere sig i processer personale ydeevne og menneskelig udvikling. Dette vil ikke kun forberede dig til en karriere i menneskelige ressourcer, men også som en management trainee eller business konsulent. Den viden du får vil gøre dig til at udvikle og anvende teoretiske ideer, mens dine problemløsende færdigheder vil gøre dig effektivt i alle former for nye og ukendte tværfaglige sammenhænge.

Studieprogram


The Master 's specialisering i Human Resource Management på Vrije Universiteit Amsterdam er bygget op omkring tre centrale menneskelige ressourcer processer og aktuelle emner:

 • Medarbejder engagement og udvikling: i hvilket omfang medarbejderne føler sig forpligtet til deres arbejdsgiver, deres egen præstation og udvikle deres eget job-relaterede viden og færdigheder. Dette diskuteres i Job & Organizations kursus.
 • Styring og kontrol af ydeevne: HRM-relaterede modeller og værktøjer, der anvendes til at måle og styre medarbejdernes præstationer. Dette er fokus for Performance Management & Control kursus.
 • Håndtering af organisatorisk mangfoldighed: en mærkesag for mange arbejdsgivere og arbejdstagere i dag. Dette er fokus for Mangfoldighed i Organisationer kursus.


Specialet giver dig mulighed for at anvende, hvad du har lært om HRM (og Business Administration i almindelighed) til en empirisk undersøgelse af en HRM-relaterede business problem. Din afhandling vil være baseret på et forskningsprojekt, hvor du vil indsamle kvantitative og / eller kvalitative data for at besvare din egen forskning spørgsmål på en Human Resource Management emne.

Karrieremuligheder


Som kandidat i Mesterens specialisering i Human Resource manager vil du sandsynligvis finde et job som

 • en human resource leder
 • en konsulent (eventuelt med en specialisering i HRM-relaterede spørgsmål)
 • en leder eller management trainee.


Efter fuldført Mesterens specialisering i Human Resource Management, vil du komme ind på arbejdsmarkedet som graduate i Business Administration med en specialist viden om menneskelige ressourcer præstationer og udvikling. Som sådan, vil du være særdeles godt kvalificeret til at forfølge en karriere i HRM, men mange andre muligheder vil også være åben for dig, for eksempel i generel ledelse eller rådgivning. The Master 's specialisering i HRM tilføjer en kritisk, moderne, og (vigtigst) sammenlignende komponent til din generelle Business Administration viden og færdigheder. Med andre ord, efter at have afsluttet denne kandidatuddannelse specialisering, vil du være i stand til at forstå og håndtere selve hjertet af en organisation: de menneskelige ressourcer.

Adgangskrav Kandidatuddannelsen Business Administration

 • Ansøgere, der har fået en bachelorgrad i Business Administration, økonomi eller økonometri og operationsanalyse på Vrije Universiteit Amsterdam er optaget automatisk til kandidatuddannelsen
 • Ansøgere med mindst en bachelorgrad fra et andet godkendt universitet kan antages, hvis de har en specialisering i Business Administration, bevidnet af indgående kendskab til standard litteratur beskrevet nedenfor (eller tilsvarende)
 • Ansøgere med mindst VU bachelorgrad i andre specialer kan optages til master, men afhængigt af deres grad de vil blive forpligtet til at tage ekstra kurser med et minimum af 30 point. I så fald vil deres program tage mindst et år og en halv
 • Standard litteratur: studerende antages at være grundigt bekendt med:
  • Organizational Behavior
  • Human Resource Management
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
For EEA-studerende € 14.600 for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato