MD'er i Design Thinking

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Innovative virksomheder i dag (store eller små) stræber efter ekspertise for at skabe den næste gennembrudse innovation - hvad enten det drejer sig om at fremme teknologien, forblive konkurrencedygtig på markedet eller skabe en positiv forandring for samfundet. For at opnå dette er virksomheder nødt til at opretholde deres konkurrencefordel ved at ansætte talentfulde fagfolk med ideer og vision sammen med evnerne til at innovere med selvtillid. Vi tror, at designtænkning er en magtfuld proces, der, når man mestrer, vil give vores professionelle studerende mulighed for at frigøre deres kreative potentiale til at generere nye ideer og at oversætte disse ideer til konkrete og effektive output til innovation

Dette kursus er omhyggeligt designet til at fremme din viden om Design Tænkning, arbejde med selvtillid for at generere overbevisende ideer, give dig muligheden for at anvende Design Tænkning i praksis hos en virksomhed, forbedre din mulighed for job succes gennem opbygningen af din professionelle færdigheder og innovationsdesign portefølje, og give dig 'knowhow' til at udvikle din langvarige karriere som en kreativ professionel.

Kursusstruktur

Design Thinking MDes består af tre komponenter: En formel undervisnings komponent bestående af fem moduler 40%, Gruppeprojekter 20%, Individuelt projekt 40%.

Eksempel moduler

MDes består af fem vurderede moduler, der giver studerende indsigt og færdigheder i mange aspekter af design, med fokus på design, virksomhed, teknologi og ledelse.

Obligatorisk

  • Forbrugetendenser
  • Design, teknologi og prototype
  • Hel systemdesign
  • Kreativt firma og iværksætteri
  • Projektledelse Introduktion

Individuelt projekt

Det individuelle specialeprojekt giver dig mulighed for at udvikle deres forskningsevne, dybde i forståelse og evne til at levere løsninger i verdensklasse til reelle problemer inden for designstrategi og lederskab.

Gruppeprojekt

Gruppeprojektets oplevelse værdsættes meget af både studerende og potentielle arbejdsgivere. Du vil arbejde i teams for at løse et industrielt problem. Projektet anvender teknisk viden og giver træning i teamwork og mulighed for at udvikle ikke-tekniske aspekter af det underviste program. Hvis du studerer deltid, kan du forberede en afhandling om et aftalt emne i stedet for gruppeprojektet.

Fremtidige karriere

Succesfulde studerende har forvandlet deres drømme til en realitet, der udvikler forskellige og givende karrierer inden for produkt-, fremstillings- og servicebrancher i den private sektor, offentlige sektororganisationer som miljøbeskyttelsesbureauer, ikke-statslige organisationer (NGO'er) og design-, miljø- og forretningsrådgivning .

Adgangskrav

Minimumskrav: UK første eller anden klasse Honours grad i et relevant emne en tilsvarende international kvalifikation relevant erhvervserfaring med en grad under anden klasse Honours. Kontakt os venligst, hvis du ikke opfylder vores formelle adgangskrav.

ATAS-certifikat

Studerende, der kræver visum for at studere i Storbritannien, skal muligvis ansøge om et ATAS certifikat for at studere dette kursus.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Minimer
Cranfield , Swindon + 1 Mere Mindre