MFA i Fotografi Ophavsret og faglige projekter

Generelt

Program beskrivelse

HVAD er føreren af ​​fotografering?

LENS annoncerer 4. udgave af Master i Fine Art Photography og faglige projekter, der starter i oktober 2014.

Et fleksibelt træningsprogram i fotografering, der kombinerer forelæsninger, workshops, tutorials og online klasseværelse, besøg til internationale fotografering festivaler, professionel praksis og udførelsen af ​​en gruppe udstilling.

Kandidatstuderende vil mestre de værktøjer til at gøre fotografering en karriere baseret på kvaliteten af ​​dine fotoprojekter, at udvikle en fleksibel rute, der passer ind i dine bekymringer og evner og forbereder dem til at identificere muligheder for løbende faglig kontekst tilstand af forandring.

Master Classes Fotografi forekomme i klasseværelser LENS i det centrale Madrid og bliver undervist på spansk.

TARGET

Akademikere, der beviser deres foto-helst viden inden for kunst, kommunikation, reklame, journalistik, arkitektur og design, og ønsker at supplere deres studier og udvide deres karrieremuligheder med en intensiv teoretisk og praktisk uddannelse i fotografering.

Andre fagfolk, der godtgør tilstrækkelig erfaring inden for fotografi og andre visuelle kunstarter.

Studerende, der har bestået Intermediate Photography Course og / eller Advanced Kursus om Contemporary Photography linse.

METODE

Små grupper tillader tilpasning af den pædagogiske proces: Maksimalt 12 studerende per gruppe.

En fleksibel vifte af workshops, der kan tilpasse kursusindholdet til de studerendes behov. En individuel uddannelsesplan for hver elev. En online vejleder og et virtuelt samfund, der letter strømmen af ​​kommunikation mellem elever og lærere.

Spor hver elev med en tutor. Underviserne er anerkendte fotografer og undervisning kald, der bringer deres erfaringer og guide eleverne i udviklingen af ​​et fotografisk projekt, der vil munde ud i en udstilling i juni 2015.

Et åbent uddannelsessystem vekslende forelæsninger med intensive workshops og oplevelser, der letter forståelsen af ​​det fotografiske medie: besøg til internationale fotografering festivaler, møder med nye fotografer, professionelle praksis mv.

BECA

Lens School of Visual Arts afholdes hvert år den Lens Fotografi Scholarship med det formål at gøre tilgængelig hans Master of Fotografer talent og fremme udviklingen af ​​kvalitetsprojekter for det samme.

Dette stipendium dækker studieafgiften i nævnte Master - værdiansættes til € 7250.

TURN DAGLIGT

Mandag til fredag ​​fra 10 til 14 timer. Fra oktober 2014 til marts 2015 + 6 workshops weekend indtil juni 2015.

SHIFT weekender

Fredag ​​den 16.-22 timer.

De weekend workshops vil finde sted lørdag og søndag, med en samlet varighed på 14 timer.

Undervisningen foregår i klasseværelserne af objektivet i det centrale Madrid.

Fra oktober 2014 til juni 2015 + 18 workshops weekender indtil juni 2015.

PRIS

LENS Masters i kunst Fotografi og faglige projekter (700 timer): - Månedlig udgift: 805 € (9 månedligt) + 750 € registrerings.

  • Kvartalsvis betaling: € 2415 (tre rater) + 500 € registrering.
  • SPS: 7250 € (registrering er gratis).

Har en 10% rabat, hvis du laver din tilmelding inden 30 juni 2014.

Andre rabatter (ikke kumulativ): - Arbejdsløse: 15%.

  • Graduate / Graduate i Fine Arts, Kommunikation, Journalistik, reklame, arkitektur, kunsthistorie og Design: 15%
Senest opdateret Jul 2014

Om skolen

Desde su creación en enero de 2011, LENS Escuela de Artes Visuales se ha consolidado como la escuela más joven y de mayor crecimiento en España. Su éxito radica en una apuesta

Desde su creación en enero de 2011, LENS Escuela de Artes Visuales se ha consolidado como la escuela más joven y de mayor crecimiento en España. Su éxito radica en una apuesta Minimer