MFA i Creative Writing

Emerson College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MFA i Creative Writing

Emerson College

Hvorfor Emerson College ?

MFA i Creative Writing programmet på Emerson College fremmer et fællesskab af digter, fiktion og kreative nonfiction forfattere, redaktører, forlag og lærere. Vi er baseret i hjertet af downtown Boston, historisk et center for intellektuel undersøgelse, kreativ indsats og innovation i uddannelse. MFA studerende på Emerson College engagerer sig ikke alene i klasseværelset, men også i det større kulturelle miljø i Boston selv.

Lær mere om programkrav og pensum »

MFA et overblik

Som en af ​​de længstgående kreative skriftlige MFA-programmer i landet har Emerson's Department of Writing, Literature og Publishing tiltrukket et fakultet, der er forskelligt i deres kapacitet og dygtige på deres områder. Nonfiction fakultetets medlemmer praktiserer og underviser det litterære essay, memoir, biografi, langformede fortællingsjournalistik og meninger og kunstkommentarer, hvilket gør Emerson til et af de mest varierede og udfordrende nonfiction-programmer landsdækkende. Fiktion fakultetet skelnes i alle former - novellen, novellaen, novellen og den korte historie. Vores poesi fakultet omfatter formalister samt fri-verse digtere, med kurser i poesi, oversættelse og den poetiske sekvens. Et kendetegn ved vores MFA er muligheden for, at de studerende har en oversættelse / global engagement fokus på deres grad. MFA studerende kan regne med mentorskab af vores fakultetets medlemmer under og efter afslutningen af ​​programmet.

Graduate Student Opportunities

Vores studerende får mulighed for at lære at skrive gennem første års skrivningsprogram , redigere litterære tidsskrifter, herunder Plowshares og Redivider , arbejde som praktikanter hos Boston-forlag og magasiner, og undervise kreativt skrivning til gymnasieelever fra det større Boston-samfund via emersonWRITES . Studerende deltager i Emerson's Graduate Reading Series og inter-MFA programmet Breakwater Reading Series for at fremvise deres eget arbejde. Et tæt samarbejde med MA i udgivelsesprogrammet giver eleverne mulighed for at forbedre deres faglige færdigheder (copyediting, bog publicitet osv.) Og udvikle varige forbindelser med forlags-og redaktionelle verden. Emerson byder på alt, hvad håbende forfattere har brug for at finpudse deres talenter og forfine deres håndværk i en verdensklasse by fyldt med professionelle og kunstneriske muligheder.

Interesseret i at ansøge om dette MFA-program? Tilmeld dig for at modtage oplysninger om vores akademiske programmer, vigtige opdateringer vedrørende særlige på campus begivenheder og ansøgningsmeddelelser fra Graduate Admission Office .

Programkrav

Creative Writing MFA-programmet kræver 48 kredit timer, herunder:

  • Mindst 20 studiepoints skriftlige workshops kurser (16 pct. Skal være i den valgte afhandling genre)
  • 12 studiepoints litteraturkurser
  • 12 studiepoints af valgfag
  • 4-kredit master speciale

Studerende optages i programmet i en bestemt genre: poesi, nonfiction eller fiktion. Studerende kan udforske andre genrer ved at bruge deres resterende 4-kredit påkrævet et værksted og valgfag. Studerende kan tage kurser på et af følgende områder: poesi, fiktion eller nonfiction.

Ved afslutningen af ​​deres kursusarbejde sender og forsvarer de studerende et manuskript i en genre for at blive godkendt af en afhandlingskomité. MFA studerende skal gennemføre mindst 16 studiepoeng (fire kurser) af deres krævede 20 studiepoeng af workshops i genren af ​​afhandlingen. Studerende forventes at afslutte uddannelseskrav inden for syv år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 21, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen