Master of Fine Arts er et toårigt program, der tilbyder mere specialiseret kunstnerisk træning gennem individuel studietræning og kurser inden for kunst og forskellige beslægtede discipliner. I løbet af det første år begynder de studerende deres avancerede kunstneriske arbejde med forskellige typer lærerledede seminarer og en studietur. Ligesom i kandidatuddannelsen vælges studerende fra en række tekniske og teoretiske kurser, hvoraf mange er undervist af internationalt anerkendte kunstnere. Akademiet tilbyder også en række gæsteforedrag og internationale samarbejder.

I det andet år fokuserer de studerende på deres uddannelsesprojekter (60 studiepoints), som omfatter at skrive et essay (ca. 10 sider) om deres egen kunstneriske praksis og præsentere en solo-udstilling på akademiets galleri. Studerende, der består deres uddannelsesprojekt, tildeles en Master of Fine Arts. Professorer på Malmö Kunstakademi fungerer som eksaminatorer for kandidatstuderende, og en ekstern sensor er altid inviteret til at deltage i bedømmelsen.

Programstruktur

Første år: Studerende begynder deres avancerede kunstneriske arbejde med løbende diskussioner på seminarer. Eksempler på sådanne seminarer er teori seminarer, maleri seminarer og koncept seminarer. Fokuset på disse seminarer ændres med hensyn til elevernes behov og ønsker. På dette niveau fokuseres der på evnen til at deltage i en mere avanceret diskussion og om deltagelse i relevante forelæsninger, tekster mv. I forbindelse med de enkelte seminarer.

Seminarerne afholdes hver anden uge. Kurset Analyserer dit eget kunstneriske arbejde (7 point) er til rådighed for kandidatstuderende som forberedelse til tekstarbejdet i andet år. En studie tur er også inkluderet i læseplanen, så de studerende kan besøge andre kunstskoler eller andre steder af interesse fra et kunstnerisk synspunkt.

Andet år: Dette år er afsat til et grad projekt fokuseret på kunstnerisk fortolkning, både visuel og tekstlig (60 point). Projektet omfatter at præsentere en solo-udstilling på Akademiets galleri, KHM og skrive et essay (10 sider) om ens eget kunstneriske arbejde eller om et kunstnerisk problem der er relevant for det. Gradprojektet er vejledt individuelt.

Karriereudsigter

Efter afslutningen af ​​programmet vil de studerende have erhvervet bred og specialiseret praktisk og teoretisk viden og færdigheder til selvstændigt arbejde i en række faglige roller. Desuden vil eleverne have erhvervet evnen til at arbejde på en selvstændig og selvstyret måde, der selvstændigt reflekterer over, formulerer og behandler kunstneriske spørgsmål for at bidrage til udviklingen af ​​viden inden for området. Programmet giver også et godt grundlag for ph.d.-studier.

Læs mere om programmet på Malmö Kunstakademis hjemmeside http://khm.lu.se/en/

Om Malmö Kunstakademi

Malmö Kunstakademi byder på moderne kunstuddannelse: Akademiens uddannelse har ikke opdelt i separate former for kunstnerisk udtryk, og akademiet har en livlig udveksling med det internationale kunstsamfund med mange besøgende internationale kunstnere og gæsteforelæsere. Akademiet tilbyder et bredt udvalg af kurser inden for kunstteori, teknik og fortolkning og giver dig mulighed for at deltage i forskellige former for tværfaglige projekter.

Malmö Kunstakademi er for nylig flyttet til nye lokaler med veludstyrede værksteder til træ-, metal-, gips-, plast-, ler-, beton- og linsebaserede medier; film, video digital og analog fotografering, digital billedbehandling, 3D-udskrivning og animation. Lokalerne tilbyder store projektstudier samt private studier for eleverne, et bibliotek og foredrags- og studielokaler.

Få mere at vide om Malmö Kunstakademi på www.khm.lu.se/en/

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Program undervist i:
  • Engelsk
Lund University

Se 91 flere kurser fra Lund University »

Senest opdateret June 2, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school