MFA i koreografi

Generelt

Program beskrivelse

Udvikl din koreografiske identitet over to hele år som en del af et kreativt, samarbejdsvilligt og støttende miljø.

Som en voksen eller erfaren koreograf hjælper dette MFA-kursus dig med at forbedre din kunstneriske praksis ved at fremme dine kreative, tekniske og performance-færdigheder. Programmet inkluderer teknikundervisning, koreografiske workshops, laboratoriesessioner, dialog, skrivning og refleksion. Du vil blive opmuntret til at eksperimentere og tage risici i en række selvstyrede koreografiske projekter, der hjælper dig med at udvikle en portefølje af arbejde.

Du får støtte af mentorskap og undervisning af erfarne medarbejdere i vores moderne studios og veludstyrede performanceteater. Undersøg med meget erfarne interne og besøgende kunstnere og tutorer sammen med et kreativt samfund af jævnaldrende.

Afdelingen er hjemsted for det internationalt anerkendte Center for Danseforskning, der går foran forskningen af dans som kulturelt og kunstnerisk udtryk som en teaterforestilling og videre. Gennem seminarer, fora og konferencer, der involverer personale og internationale inviterede gæster, understøtter centret en overbevisende forskningskultur.

Vi har også fremragende forbindelser med dansefirmaer og kreative organisationer. Inden for rækkevidde af Londons livlige dansescene har campus fremragende studios og et avanceret teater for dansestuderende.

Indhold

I år ét vil du tage det obligatoriske underviste modul, måder at vide, delt med to obligatoriske programspecifikke moduler (koreografi og dansepraksis), som begge er året rundt. I Ways of Knowing vil du blive introduceret til forskningsmetoder, herunder etnografi, danseanalyse og praksis-som-forskning. Koreografien bruger et samarbejde og konstruktivt laboratoriemiljø for at give dig mulighed for at forhøre din eksisterende koreografiske praksis. Dance Practice giver en ramme for dig at udforske bevægelsespotentiale ved hjælp af en række tilgange og teknikker.

I år to er der fleksibiliteten til at vælge mellem moduler der passer til dine interesser sammen med dit kernemodul kaldet koreografisk afhandling. I dette modul har du en uafhængig koreografisk vision ved hjælp af original forskning, som er understøttet af tutorials, peer review og åbne repetitioner.

moduler

Forskningsmetodemoduler

 • Måder at vide

Program kerne moduler

 • Koreografi
 • Dance Practice

Valgfrie moduler

 • Projekt
 • Antropologi af dans
 • Politik og dansesociologi
 • Musik og dans
 • Udførelsen af arv: Dans på museer, gallerier og historiske steder
 • Klassisisme og magt
 • Medieret koreografi
 • Folk bevæger sig, Folk danser
 • Historie, filosofi og dans
 • Anvendt lysdesign og produktion til dans

Uafhængigt forskningsmodul

 • Koreografisk afhandling

Obligatoriske og krævede moduler

Obligatoriske og / eller krævede moduler kan ændres, når vi gennemgår og opdaterer programmer. Ovenfor er en liste over moduler, der tilbydes dette studieår.

Valgfrie moduler

Valgfrie moduler, når de tilbydes som en del af et program, kan variere fra år til år og er underlagt bæredygtighed.

Karriereudsigter

Kandidater fra dette program kan findes som uafhængige kunstnere i London, Berlin og New York; at præsentere deres arbejde på en række spillesteder i London og ved Edinburgh og Stockholm Fringe-festivaler; undervisning i videregående uddannelser i England og i udlandet og kuratering af programmer og begivenheder for dansekunstnere i hele Europa.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Læs mere

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Minimer