MLitt i den gotiske fantasi

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Samtidskultur fremhæver en genoplivet interesse for gotisk - fra den nuværende mode for en horrorfilm og den ekstraordinære succes forfattere som Stephen King og Stephenie Meyer til manifestationer af en alternativ gotisk impuls i mode, musik og livsstil.

University of Stirling 's MLitt Det gotiske fantasi kursus giver dig den enestående mulighed for at fordybe dig i den gotiske videnskabelige anerkendelse. Vores er en af ​​de få masteruddannelser verden over, der udelukkende er viet til det akademiske studie af det dynamiske og stadigt voksende felt af gotiske studier.

Vi giver en streng og intensiv historisk undersøgelse af gotisk litterære oprindelse og udvikling, og kortlægger dens spredning i en bred vifte af medier og nationale sammenhænge.

Kurset vil udstyre dig med det nødvendige teoretiske ordforråd for at adressere og kritisk reflektere over det gotiske som et komplekst og mangfoldigt kulturelt fænomen. Det forbereder dig også til yderligere postgraduate forskning i det rige og pulserende felt af gotiske studier. Kandidater vil forlade med mange uvurderlige overførbare færdigheder, herunder kritisk tænkning, teoretisk konceptualisering, historisk periodisering og uafhængig forskning.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Dette er et af de få masteruddannelser på verdensplan, der udelukkende er viet til det akademiske studie af det dynamiske og stadigt voksende felt i gotiske studier

# 2 Vi giver den mest rige og varierede eksponering for det akademiske studie af gotisk muligt

# 3 Med vores mange valgmuligheder og fleksibilitet indbygget i sin kursstruktur, giver vores MLitt dig mulighed for at udvikle dine egne kritiske interesser

Kursmål

Langt anerkendt som et ekspertcenter for undersøgelsen af ​​den gotiske æstetik verden over, har divisionen af ​​engelske studier ved Stirling historisk været hjemsted for førende gotiske lærde i de sidste to årtier. Det betyder, at du får mulighed for at arbejde tæt sammen med nogle af de førende forskere på området. Du vil blive opfordret til at præsentere din forskning i passende sammenhænge, ​​herunder konferencer arrangeret af den internationale gotiske sammenslutning.

Vores MLitt i den gotiske fantasi har et stærkt internationalt ry, og vi er stolte over at have hilst velkommen studerende fra Argentina, Canada, Grækenland, Mexico, Indien, Indonesien, Luxembourg, Holland, Sydafrika, Spanien, Sverige og USA.

Med et højt niveau af valg og fleksibilitet, der er indbygget i sin kursusstruktur, giver vores MLitt dig mulighed for at udvikle dine egne kritiske interesser under specialistrådgivning fra anerkendte eksperter inden for det brede og spændende felt i gotiske studier.

Kursus detaljer

Dette kursus består af fire kerne moduler, to valgfrie moduler og en afhandling. Kernemodulerne giver dig mulighed for at formidle dig selv i centrale gotiske tekster, kritikere og teorier, mens de valgfrie moduler giver dig mulighed for at udvikle dine egne interesser. De giver dig også en grundig uddannelse i forskning og beskæftigelsesegnethed. De moduler, der tilbydes varierer afhængigt af underviseren.

Afhandlingen er et væsentligt stykke akademisk skrivning, som lader dig demonstrere dit engagement med feltet i løbet af året. Kurset sigter mod at give så rig og varieret en eksponering for det gotiske akademiske studie som muligt.

Undervisning

Du deltager i to timers seminarer pr. Modul om ugen plus individuelle konsultationer og tilsyn med medarbejdere.

MLitt Den gotiske fantasi er forbundet med Det Internationale Center for Gotiske Studier, og du kan forvente at deltage i forhandlinger givet af anerkendte forskere på området. Du opfordres også til at involvere dig i Centerets arbejde.

Feltarbejde

Screeninger og ture til arrangementer af interesse for studerende i gotiske studier er arrangeret.

Vurdering

Vurdering er ved hjælp af et 4.000-ordsopgave for hvert kerne modul. En række færdighedsbaserede vurderinger som præsentationer, porteføljer og blogindgange bruges til de valgfrie moduler. Alle studerende gennemfører en 15.000-ordsafhandling om et emne efter eget valg, når valgfri og kernemoduler er afsluttet.

Kursdirektør

Professor Justin Edwards

44 (0) 1786 467512

justin.edwards@stir.ac.uk

Nøglepersonale

MLitt Den gotiske fantasi giver dig mulighed for at arbejde tæt sammen med verdens førende lærde inden for gotiske studier. Den primære vejleder på kurset Dr Dale Townshend er en aktiv forsker og deltager regelmæssigt i konferencer og akademiske symposier både i udlandet og i Storbritannien.

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske £ 15.250
  • Hjem / EU £ 4.700
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer