MLitt i Publishing Studies

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Stirling Center for International Publishing and Communication ved University of Stirling er et verdensledende center for forskeruddannelser, der tilbyder en omfattende og sammenhængende tilgang til alle former for udgivelse.

Du udvikler ekspertviden af ​​hele forlagsprocessen i både trykte og digitale miljøer - fra planlægning, redigering og produktion til marketing og publicering. Vi opdaterer indholdet af dette kursus hvert år for at afspejle de hurtige ændringer, der omdanner branchen, så du vil uddanne med banebrydende færdigheder og viden om nuværende praksis og standarder for forlagsbranchen.

Dette kursus er krævende, stimulerende og fornøjeligt - det er derfor mange udgivere nu anser det for at svare til et års erfaring hos et forlag. Vores kandidater indtager ledende stillinger i både kommercielle og ikke-for-profit publikationsorganisationer over hele verden.

Vi har gode forbindelser til forlagsvirksomheder og en finger på industriens puls og dets skiftende behov. Det betyder, at vores undervisningsteam vil udstyre dig med alle de intellektuelle og praktiske kvaliteter, der er nødvendige for et vellykket arbejdsliv i forlag og beslægtede organisationer.

Top grunde til at studere hos os

# 1 University of Stirling er rangeret 1 i Skotland og top 10 i Storbritannien for medie- og filmstudier (The Guardian University Guide 2018)

# 2 Kurset fører til mange forbedret udgivelse karriere Pathways

# 3 98% af vores ph.d.-studerende er ansat eller studeret inden for seks måneder efter eksamen (DLHE 2015/16)

Kursmål

I tæt kontakt med forlagsvirksomheder og industriens skiftende behov verden over giver undervisningsudvalget dig de kvaliteter - intellektuelle og praktiske - der er nødvendige for et vellykket arbejdsliv i forlag og beslægtede organisationer.

Kursus detaljer

MLitt i Publishing Studies er et etårigt fuldtids kursus designet til at hjælpe dig med at omdefinere din karriere i udgivelse. Du har også mulighed for at tage dette kursus på deltid over to år.

Undervisning

MLitt i Publishing Studies leveres gennem interaktive forelæsninger, seminarer, workshops (herunder sessioner i Publishing Computer Lab) og en-til-en-undervisning.

Du har også muligheder for at:

  • deltage i en regelmæssig serie af besøgende højttalere
  • gå til industrien begivenheder som Publishing Scotland konferencen og London Book Fair
  • deltage i udflugter, herunder at besøge en printer og en bogdistributør
  • udføre en række praktikophold

Vurdering

Vurderingen er baseret på en række praktiske og akademiske aktiviteter, herunder oprettelse af et fysisk forlag (en bog, et magasin, en e-bog eller en app), markedsføringsplaner, præsentationer og en afhandling.

Kursdirektør

Professor Claire Squires

44 (0) 1786 467505

claire.squires@stir.ac.uk

Nøglepersonale

Medarbejdere på Stirling Center for International Publishing og Kommunikation har alle baggrunde, der arbejder i forlagsbranchen, og opretholder omfattende kontakter på tværs af sektoren. Medarbejdere har aktive forskningsprofiler og inviteres jævnligt til at tale på industrielle arrangementer, litterære festivaler og akademiske konferencer i Skotland og rundt om i verden - herunder Kina, Frankrig, Tyskland, Indien, Litauen, Norge, Slovenien og Sverige.

Centret er også støttet af en Industry Advisory Board, med medlemmer fra Floris Books, Fragtbøger, Publishing Scotland, Oxford University Press og Taylor and Francis. Det er også et netværk medlem af Publishing Scotland.

Undervisning på centret suppleres af en regelmæssig serie af besøgende højttalere. Seneste talere omfatter gæstelærere fra Barrington Stoke, Canongate, Cargo Publishing, Cicerone Press, Creative Scotland, Edinburgh University Press, Faber og Faber, Publishing Scotland og Saraband Books.

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske £ 13.650
  • Hjem / EU £ 6.300
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer